Eddie Middle-Line

Uit: Rotterdam - Nederland

Ken ik die DJ niet ergens van? Dat kan heel goed kloppen….
Eddie Middle-Line treedt al op sinds de jaren 90 onder verschillende aliassen zoals Soulmatic en Lucky E. Door optredens met Afrojack, Chuckie, Hardwell en Gregor Salto is Eddie Middle-Line een bekende naam geworden in Nederland onder de dance liefhebbers en een veelgevraagd songwriter voor internationale artiesten op zoek naar repertoire via zijn wereldwijde publisher Chrysalis Music.

Met releases op onder meer Armada Music, N.E.W.S Records, 541, KONTOR en Cloud 9 heeft Eddie Middle-Line hoge ogen gegooid met tracks als Madrugada en Sunset Feel en behaalde hij met het door hem geschreven en geproduceerde Josephine Baker (Maizie Williams ft Bobby Farrell van Boney M) zelfs een chart notering in Frankrijk.

Gemanaged door Björn de Water (onder meer manager van Postman) en met op de achtergrond de volle support van muzieklegende Simon Napier-Bell (Wham!, The Yardbirds e.a.), is Eddie Middle-Line hard op weg naar de internationale top.

Voor de zomer van 2012 staan optredens in Miami en New York op het programma, gesteund door zijn nieuwe single Waterfalls waar onder meer Lucien Foort een remix voor heeft gemaakt.

Voor meer informatie www.eddiemiddle-line.com

KOMENDE OPTREDENS VAN Eddie Middle-Line

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Eddie Middle-Line. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.