Eric Johnson

Amerika

Eric Johnson, een rockgitarist die moeiteloos invloeden uit de jazz, blues, fusion en country samenbrengt, staat bekend als één van de meest vooraanstaande en bekwame gitaristen ter wereld. Dit grote vakmanschap leidde tot vele uitnodigingen en samenwerkingen in de muziekwereld. Zo maakte hij onder meer deel uit van de G3 tour met collega's Joe Satriani en Steve Vai.
Voor zijn album 'Tones' ontving Eric Johnson een Grammy Award en zijn nummer 'Cliffs Of Dover' werd eveneens met een Grammy Award bekroond. Zijn meest recente album 'Up Close' dateert uit 2011 en toont opnieuw dat Eric Johnson een groot gitaarvirtuoos is. Op dit album zijn gastrollen weggelegd voor onder meer Steve Miller, Jimmie Vaughan, Sonny Landreth en Jonny Lang.

OUDE OPTREDENS VAN Eric Johnson

  • 20 apr `13
  • 19 apr `13
  • 18 apr `13
  • 04 jul `12
  • 03 jul `12

KOMENDE OPTREDENS VAN Eric Johnson

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Eric Johnson. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Eric Johnson

Eric Johnson NIEUWS

CD-RECENSIES

Eric Johnson Up Close (Another Look) cover

Eric Johnson - Up Close (Another Look)

Als je wordt uitgenodigd om samen met Joe Satriani en Steve Vai deel te nemen aan de G3-tournee dan ben je niet één van de minste gitaristen. Eric Johnson kreeg deze...

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: