ARTIEST: LCD Soundsystem

Uit: New York City, NY - Amerika    Genre(s): Dance - electro

"Daft Punk Is Playing At My House", "Yeah" en "Losing My Edge" zijn slechts een paar van de bekendste nummers van LCD Soundsystem. Het brein achter deze dansbare 'eighties new wave' is de Amerikaan James Murphy. Geboren in 1970 en opgegroeid in New Jersey sloot hij zich aan bij het DFA producerscollectief. LCD Soundsystem is zijn soloproject. Na de succesvolle single 'Losing My Edge', een eightieselectro knaller die in 8 minuten naar een climax toewerkt verscheen de 12inch "Yeah". Ook deze single was een graag gehoorde plaat in de betere clubs. Het wachten was op het debuut. Deze verscheen begin 2005 dan eindelijk. Toen had LCD Soundsystem zich live al bewezen, onder andere met een stomend optreden op Lowlands.

OUDE OPTREDENS VAN LCD Soundsystem

Beijk alle oude (52) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN LCD Soundsystem

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van LCD Soundsystem. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN LCD Soundsystem

Beijk alle oude (52) oude optredens

FOTO'S VAN LCD Soundsystem

Foto LCD Soundsystem te Motel Mozaïque Foto LCD Soundsystem te Pukkelpop 2016 - Zaterdag Foto LCD Soundsystem te Lowlands 2016 - Zondag Foto LCD Soundsystem te Lowlands 2010 Foto LCD Soundsystem te Lowlands 2007 Foto LCD Soundsystem te Roskilde 2010
 
Bekijk alle 25 foto's van LCD Soundsystem

LCD Soundsystem NIEUWS

Al het LCD Soundsystem nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: