Elvix & The Teddybears

Van 1999 tot 2006 was zanger Jos Ansems frontman van één van Nederlands meest succesvolle Elvis Presley-tribute bands: Elvix & the Hounddogs. Zeven jaar lang tourde deze 12-mans formatie langs Europese cafés, zaaltjes, kleine en grote podia en zelfs stadions! Daarnaast bracht de band een mini-CD, twee volledige albums en een DVD uit. Na verloop van tijd ontstond er echter scheuring in de band over...uiteenlopende ambities en werd er in 2006 een punt gezet achter Elvix & the Hounddogs.

Jos besloot om alleen verder te gaan. Dit doet hij inmiddels vijf jaar en heeft een album onder eigen naam uitgebracht en een tweede in de maak.

Vanwege de aanhoudende vraag om een reünie, kwam Elvix & the Hounddogs in het najaar van 2011 -precies vijf jaar na het spetterende afscheid- nog één keer bij elkaar voor een allerlaatste dans. Hoewel Jos succesvol is als solozanger, werd hem door het reünieconcert duidelijk dat hij het 'echte' muziek maken, de energie op het podium en de interactie met een band miste.

Daarom besloot hij met twee medeoprichters van Elvix & the Hounddogs een nieuwe band te beginnen: Elvix & the Teddybears. Hierin is een aantal showelementen zoals men gewend is van Elvix & the Hounddogs behouden en een aantal nieuwe toegevoegd. Het middelpunt van een Elvix-optreden blijft uiteraard het ijzersterke repertoire van The King, dat bestaat uit zowel de stevige rockers uit de jaren 50 en 60 als de bombastische ballads uit de jaren 70.

OUDE OPTREDENS VAN Elvix & The Teddybears

  • 08 - 09   jun
  • 19 - 20   mei
  • 23 - 24   mei
  • 09 sep `12
  • 24 - 26   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Elvix & The Teddybears

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Elvix & The Teddybears. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Elvix & The Teddybears

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN