IMI (Michael Jackson Tribute)

Imran Ramdjan, beter bekend als IMI, geboren op 19 september, is een uiterst getalenteerde artiest die lof heeft verkregen door zijn publieke optreden in het populaire RTL4 TV programma "My Name Is Michael".

Op 7 jarige leeftijd werd IMI al geïnspireerd door Michael Jackson. IMI nam toen al met succes deel aan verschillende Soundmix & Talentenjachten waar hij MJ nummers bracht als Thriller, Billy Jean en Beat it. Door de hoge entertainment waarde die IMI toevoegt aan zijn optredens werd hij erkend als de Michael Jackson van zijn woonplaats Den-Haag. Toen hij midden twintig was, en hij serieuzer een professionele muziek carrière nastreefde, werd hij lid van de R&B formatie Mainfact. Mainfact die een platencontract kreeg van V2 records (beter bekend als een onderdeel van Virgin Records) deden heel Europa regelmatig aan met verschillende optredens. In de vijf jaar waarin IMI onderdeel was van Mainfact kregen ze veel positieve feedback van de media voor hun artistieke bijdrage aan de muziekindustrie. Daarna besloot IMI dat het tijd werd om een solo carrière na te streven. Met de hulp van goede vriend en producer Edgar T. creëerde hij zijn eigen unieke sound en stijl, waarin hij gaandeweg groeide. Tijdens deze samenwerking werd IMI benaderd om een aantal commercials te maken met Telecom Gigant KPN. Het doen van deze add- campagne bezorgde hem een groot optreden op Pepsi Stage concert in Amsterdam.

Om te voldoen aan de behoefte van zijn fans richtte IMI "The Michael Jackson Tribute Liveband" op. Hij trad op op verschillende grote evenementen zoals "Let's Share Festival" en "Come Together" en nam deel aan talentshows als "Clash of the Coverbands" waar zijn band werd gekroond tot de beste Tribute Liveband van Nederland. Ook heeft de MJ Tributeband deelgenomen aan radio optredens bij onder andere "Radio 538". Met Zijn MJ Tribute Liveband maakt IMI nog veel furore.

OUDE OPTREDENS VAN IMI (Michael Jackson Tribute)

  • 07 sep `12

KOMENDE OPTREDENS VAN IMI (Michael Jackson Tribute)

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van IMI (Michael Jackson Tribute). Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: