NYC Smooth Music

NYC SmoothMusic. Jazz, funk, soul, rock, wat is het eigenlijk? Onbeschrijflijke muziek in de Amerikaanse traditie. NYC SmoothMusic is lekkerder dan koffie en zwoeler dan wijn.

De band rondom zanger André Middeldorp (Gorssel) is geen doorsnee coverband en speelt al een geruime tijd in dezelfde ijzersterke bezetting met de broers Marcel (drums) en Alexander (bas) te Brake en Arjan Kok en Wietse Ferwerda beiden op gitaar. Het concept van de band is om klassieke tracks van o.a. Hall and Oates, Neil Diamond, 10CC en zelfs Louis Armstrong om te bouwen naar moderne lounge nummers met een eigentijdse groove.

De naam NYC is de link naar de grootste inspiratiebron van de band namelijk de The Fun Lovin Criminals uit New York. Deze band, bekend van knallers als Scooby Snacks en The Fun Lovin Criminal, vertolkt de melting pot van muziekstijlen uit de “Big Apple” als geen ander.

OUDE OPTREDENS VAN NYC Smooth Music

  • 09 sep

KOMENDE OPTREDENS VAN NYC Smooth Music

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van NYC Smooth Music. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.