ARTIEST: Imagine Dragons

Amerika

Imagine Dragons is een Amerikaanse indie-rockband uit Las Vegas. Het geluid van de band wordt vergeleken met die van The Killers en Arcade Fire. De single 'It's time' werd in 2011 uitgebracht en leverde hen veel airplay op MTV op en werd platinum. Het debuutalbum Night Visions (2012) piekte op de tweede positie in de Billboard top 200 in Amerika.

Het thema van de band is het verwerken van moeilijke ervaringen en ze omzetten in positiviteit. De naam Imagine Dragons is een anagram voor woorden die alleen de bandleden weten.

Met hun hits Radioactive en On Top Of the World verwerven ze wereldwijde bekendheid. Hun single On Top Of The World werd toegevoegd aan de soundtrack van de videogame FIFA 13 en wordt ook gebruikt in de videogame Pro Evolution Soccer 2013.

OUDE OPTREDENS VAN Imagine Dragons

Beijk alle oude (38) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Imagine Dragons

OUDE OPTREDENS VAN Imagine Dragons

Beijk alle oude (38) oude optredens

FOTO'S VAN Imagine Dragons

Foto Imagine Dragons te Imagine Dragons - 25/8 - Gelredome Foto Imagine Dragons te Imagine Dragons - 05/02 - Ziggo Dome Foto Imagine Dragons te Imagine Dragons - 05/02 - Ziggo Dome Foto Imagine Dragons te Pinkpop 2017 - Zondag Foto Imagine Dragons te Rock Werchter 2014 - dag 3 Foto Imagine Dragons te Pukkelpop 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 76 foto's van Imagine Dragons

Imagine Dragons NIEUWS

Al het Imagine Dragons nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: