The Shortest Straw

Nederland

Als je het helemaal gehad hebt met ongemotiveerde rammelbandjes, en je komt een paar gelijkgestemde muzikanten tegen, dan klopt het soms ineens allemaal wèl. Dat gebeurde gitarist Peter en drummer Connor toen ze tegen bassist Remco aanliepen, en toen ook nog Danny werd gestrikt voor zang (en tweede gitaar) was daar ineens, ruim een jaar geleden: The Shortest Straw.
De band begon als Nirvana-coverband, maar al snel dienden eigen nummers zich aan. Binnen een jaar heeft The Shortest Straw zich daarmee laten zien op de podia van o.a. Baroeg, Musicon, Paardcafé, Kroepoekfabriek, en binnenkort 013, met energieke optredens waarbij het sneuvelen van drumstokken, snaredrums en zelfs gitaren alleen maar aan het geheel bijdroegen. Ieder optreden leverde een volgend optreden op, en inmiddels worden zowaar af en toe wat bekende Delftse muzikanten met een shirt van The Shortest Straw gespot.

OUDE OPTREDENS VAN The Shortest Straw

  • 13 okt `12

KOMENDE OPTREDENS VAN The Shortest Straw

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Shortest Straw. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.