DJ Mikaél

Uit: Hoek van Holland - Nederland

Mike Boekestein, in de regio beter bekend als dj Mikaél, is geboren en getogen in Hoek van Holland. Van jongs af aan had hij al veel belangstelling voor muziek. Vanaf dat moment was hij bezeten door de knallende beats uit de jaren 90. Op de basisschool had hij een vriend die in het bezit was van twee platenspelers en een mixer. Hij probeerde platen aan elkaar mixen door te beatmatchen. De drive die je met een mix op kunt wekken vond hij zo indrukwekkend en dacht: Dit wil ik ook! Na een jaar werden er eindelijk echte draaitafels aangeschaft en begon het oefenen op zijn zolderkamer.

Vanaf zijn 14e jaar deed de mogelijkheid zich voor om op lokale feestjes te draaien als house dj. Met zijn jonge leeftijd viel hij erg op in het 'volwassen mannen' wereldje. Mike keek snel al veder dan zijn neus lang is en is zich gaan in diverse soorten muziek gaan verdiepen wat tegenwoordig goed is terug te horen in zijn dj-sets. Met een voorliefde voor disco, soul, funk, jazz, house en techno heeft hij een obscure platencollectie opgebouwd. Mike onderscheidt zich door zowel met vinyl als cd's te draaien en juist de goede platen te draaien die vaak vergeten worden. Door de juiste mix van platen verzorgt Mike een interessante dj set voor ieder wat wils afhankelijk van het feest.

Inmiddels draait hij op diverse grote feesten en locaties in de regio. Een kleine greep uit de locaties waar Mike regelmatig heeft gedraaid zijn o.a.: Jamm Beach, het Paard van Troje, Worm, Bij5, Kasteel Ter Leyen en vele strandtenten langs de Nederlandse kust. Op deze feesten staat hij regelmatig in 'voorprogramma' of 'afsluiter' na Nederlandse top dj's als Benny Rodrigues, Warren Fellow, Leroy Styles en Quinten de Rozario.

OUDE OPTREDENS VAN DJ Mikaél

  • 01 - 02   sep
  • 30 jul
  • 05 sep

KOMENDE OPTREDENS VAN DJ Mikaél

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van DJ Mikaél. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN DJ Mikaél