Armand Wijskamp

Wat bezielt een ex deathmetal gitarist en grunter om akoestische luistermuziek te maken? Armand deed het. Na een jarenlange reis met bands door rokerige kroegen, poppodia en festivals verruilt hij in 2011 zijn thuisfront Arnhem voor Groningen. In het hoge noorden kende hij niet veel mensen en daarom besloot hij om in zijn eentje het podium op te klimmen met zijn akoestische gitaar en looping station.

En nu, aangekomen in de zomer van 2013 verschijnt Armand's debuut EP "Starting Over". Een CD met vier luisterliedjes met teksten recht uit zijn hart. Voor deze release is samengewerkt met de Amerikaanse muzikant Daniel Lockhart die hij leerde kennen via SoundCloud. De opnames van "Starting Over" vonden plaats in Arnhem, Leeuwarden en Indianapolis, USA. Een muzikaal recept met een scheutje oost, een vleugje noord en een snufje west, dat hopelijk naar meer smaakt.

OUDE OPTREDENS VAN Armand Wijskamp

  • 19 - 21   jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Armand Wijskamp

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Armand Wijskamp. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

CD-RECENSIES

Armand Wijskamp Starting Over cover

Armand Wijskamp - Starting Over

In het verleden speelde en gruntte Armand Wijskamp in een deathmetalband, maar daarna maakte hij de overstap naar de akoestische singer-songwritermuziek. Een tijdlang...