Randy Valentine

Engeland

Randy Valentine (geboren als Ronald Fritz Jr.) verhuisde als kind met z'n ouders van Jamaica naar het Verenigd Koninkrijk. De muzikale invloed die hij van zijn vader meekreeg, zorgde ervoor dat hij in 2005 als dj in en rond Londen al heel wat clubs plat draaide. In 2011 bracht hij zijn debuutsingle Sing My Blues Away (samen met rapper Jedi) uit, gevolgd door zijn eerste mixtape Bring Back The Love in 2012.

Het succes van Randy Valentine bleef groeien. In 2013 gaf hij licht aan een van de grootste tours die een opkomende reggae-artiest ooit deed. Met deze RV-lution Summer Tour trad hij in meer dan 10 Europese landen op. En zijn succes bleef niet onopgemerkt, want even later mocht hij meewerken aan het album Peace Is The Mission van Major Lazer.

In 2016 besloot Randy om het heft in eigen handen te nemen: alleen hij zou instaan voor z'n eigen organisatie en management. Zowel op zakelijk als creatief vlak. Voortaan ging hij als onafhankelijk artiest door het leven met zijn filosofie van Self Reliance en Self Governance.

OUDE OPTREDENS VAN Randy Valentine

  • 02 - 03   aug
  • 02 - 03   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Randy Valentine

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Randy Valentine. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Randy Valentine

Randy Valentine NIEUWS

Live gezien door: