Mateo Alvarez

CCC INC. + MATEO ALVAREZ

Time Travelers

CCC Inc.
Time Travelers

2012 is voor de muzikanten van CCC Inc. een roerig jaar geweest. De legendarische band vierde haar 45-jarig bestaan en bracht voor het eerst sinds tijden een nieuwe CD uit. Drie van de leden, Ernst Jansz, Jan Hendriks en Joost Belinfante, gaven een paar concerten met een ander bandje, waarmee moeiteloos vier keer Gelredome werd gevuld.

Allemaal leuk en aardig, maar nu is het weer tijd om de muziek te maken waar deze doorgewinterde muzikanten mee groot zijn geworden en die ze sinds hun jeugd altijd trouw zijn gebleven. Folk, blues, americana, in de intimiteit van een niet al te grote zaal, waar deze muziek het beste tot zijn recht komt. In al die jaren heeft CCC inc. niets aan kracht en authenticiteit ingeboet.

CCC Inc. bestaat uit:
Joost Belinfante - viool, mandoline, mondharmonica, zang.
Jaap van Beusekom – banjo, dobro, autoharp, zang.
Jan Hendriks – gitaar.
Ernst Jansz – wasbord, piano, zang.
Huib Schreurs – mondharmonica, concertina, zang.
Richard Wallenburg – bas.

www.cccinc.nl



Mateo Alvarez
“Ik zing graag en speel al vanaf mijn 10e gitaar – vanaf mijn 18e in bandvorm. Er was altijd een podium, hoe spannend ook, ik wilde ‘t – en nóg. Mijn streven is samen met degene die luistert een bijzonder moment te beleven met mijn muziek; dit kunnen covers zijn die ik fijn vind, maar zeker ook mijn eigen liedjes. Deze wil ik met warmte live overbrengen en er zo een ‘ons eigen feestje’ van maken. Ik beschouw de muziek die ik aanbied als tijdloos, zoals ook de inspiratie die ik erbij ervaar. De covers zijn voornamelijk uit de periode ’60 en ’70 en zijn breed: van singer/songwriters als Dylan en Cat Stevens tot symfonische rockbands als King Crimson. Bekend en minder bekend, ik hou van deze liedjes. Mijn eigen werk is gebaseerd op diezelfde perioden op bands als The Beatles en The Who."

OUDE OPTREDENS VAN Mateo Alvarez

  • 24 jun `14
  • 20 apr `14
  • 02 nov `13

KOMENDE OPTREDENS VAN Mateo Alvarez

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Mateo Alvarez. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Mateo Alvarez

Mateo Alvarez NIEUWS