La Duke

België

LaDuke (spreek uit ladjoek) is eigenlijk de reïncarnatie van The New Fools die in ’98 een full-cd in eigen beheer uitbrachten die in een mum van tijd uitverkochten en hiermee airplay kregen op zowel Radio 1, Stubru als Radio 2 en zo ook een plekje wisten te veroveren op de Eurorock-affiche van ’99 en ’00.
De laatste jaren gingen zij geregeld de boer op aangevuld met een blazerssectie en background-koortje en brachten met deze 12-koppige formatie vooral bekende rock- en soulcovers uit de jaren ’60, ’70 en ’80.
Tot zij een 2-tal jaar geleden beslisten om enkele maanden een medidatie-pauze in te lassen waarna zij sinds een anderhalf jaar opnieuw gestart zijn met de basis-bezetting van weleer en een volledige nieuwe playlist, welke het ‘verleden’ niet uit de weg gaat met een knipoog naar het ‘hedendaagse’ en vice versa. LaDuke voor wie van pure rhythm & rock houdt.

OUDE OPTREDENS VAN La Duke

  • 16 aug

KOMENDE OPTREDENS VAN La Duke

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van La Duke. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.