Eva Vromans

Eva Sara Vromans is een jonge vrouw van 28 die naast haar drukke workaholic bestaan als engineer graag het podium betreedt om haar verdraaide visie van deze wereld te delen met deze wereld.

Onderliggende dromen van een wereld vol multiculturele tolerantie, gelijkheid tussen de twee seksen en gewoon een beetje meer meegaandheid van de mens worden geportreteerd door bizarre, donkere grapjes waarin zij zelf vaak de underdog speelt. Een onzekere underdog, die probeert zichzelf te redden met arrogantie maar eigenlijk wordt geleid door naiviteit en speelsheid.

Eva levert sinds Janauri 2013 weer haar vrolijke bijdrage aan de comedyscene na een lange sabbatical van 2 jaar. Daarvoor speelde ze in Sydney, Australie veel, toen ze daar nog woonde. Ze speelt op veel plekken in Nederland, nu nog als getalenteerde en gemotiveerde amateur, maar wie weet wat de toekomst haar nog te brengen heeft?

OUDE OPTREDENS VAN Eva Vromans

  • 02 - 03   nov

KOMENDE OPTREDENS VAN Eva Vromans

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Eva Vromans. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.