DJ Ammo

Amber Hey studeerde af aan de Hogeschool van de kunsten te Utrecht op Beeld en Media Technologie, Image Synthesis en Computer Animation. Na haar studie leidde zij vier jaar samen met Marijke de Ruyter het eigen bedrijf Digital Guerrilla. Zij voerden hiermee een grote verscheidenheid aan projecten uit, van internet, games en tv tot live VJ shows. Zij creëerden videodecors voor veel bedrijfsevenementen waaronder die van Volkswagen, Philips, Lukkien en de modeshows van Marlies Dekkers. Ook bewerkten zij videoclips tot artclips waaronder de Doe Maar DVD ‘Hees van Ahoy’.

Sinds 2003 werkt Amber Hey zelfstandig onder haar DJ-naam AMMO. Met AMMO zet zij haar activiteiten als vormgever van bewegend beeld voort. Als DJ werd zij onlangs geselecteerd voor de Red Bull Music Academy om twee weken lang in Kaapstad seminars en workshops te volgen met een internationaal geselecteerde groep van DJ’s en producers. Zij werkte eerder samen met Ed Wubbe bij dansproducties.

OUDE OPTREDENS VAN DJ Ammo

  • 29 - 31   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN DJ Ammo

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van DJ Ammo. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.