De Wolkenshow

Uit: Heemskerk - Nederland

Bruisende funkrock,gevatte Nederlandse teksten en een show voorzien van kostuums, een danser en een hele hoop gekkigheid.
Een kruising tussen Herman van Veen en de Red Hot Chili Peppers, Funkadelic voorzien van cabareteske teksten, hoe je het ook noemen wilt, dit is een spannende combinatie die je niet snel nog eens tegen zult komen!

De Wolkenshow bestaat uit drie jongemannen uit Heemskerk, die, met hun drumstel, gitaar, bas, piano, synthesizer en microfoons, een show neerzetten die je nog lang bij zal blijven. Elk optreden zijn we te bezichtigen in de meest rare outfits en daarnaast nemen wij een danser mee die, verkleed als een personage uit het nummer dat wordt gespeeld, het publiek voor zich wint.

De Wolkenshow was finalist op de IJmondpopprijs 2013 en heeft al menig podium bestegen, en als buitenbeentje in zowel muziekstijl en podiumpresentatie zijn we een band die voor een avond van vermaak zorgt die je niet snel zal vergeten!

OUDE OPTREDENS VAN De Wolkenshow

  • 22 sep `16
  • 18 sep `15
  • 31 - 01   mei
  • 28 mrt `14

KOMENDE OPTREDENS VAN De Wolkenshow

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van De Wolkenshow. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN De Wolkenshow

De Wolkenshow NIEUWS