Roy Drillich & the Wasted Youthlums

Uit: Antwerpen - België

Roy Drillich and the Wasted Youthlums is eigenlijk een éénmans project dat sporadisch optredens geeft in het underground circuit. Laatst gespot in café 't Hoekske, Hoboken, maart 2003. Deze kerel geeft zijn identiteit niet graag bloot maar het zou gaan om een nobele onbekend e Steven/Stephan Switte??? Indien meer informatie over deze mystery man, please leave it!
Hij heeft nog geen enkel festival aangedaan en kan blijkbaar ook niet geboekt worden hoewel zijn weinige optredens telkens in de smaak lijken te vallen. Op het web, noch in de Antwerpse sien is er veel over hem geweten, enkel dat hij een anti-publiek kiest en dat hij verschillende genres weet te mengen op een aanvaardbaar klinkende wijze met een lage instapdrempel. Zijn laatste show bijvoorbeeld('t Hoekske Hoboken)vond plaats in een metaalarbeiders café dat nog geen 20 m² groot was en geen muziekinstallatie had. Later op de avond zou hij bij een kleine vechtpartij zelfs een gekloven wenkbrauw opgelopen hebben! Dit terwijl hij zich uit in zijn songs als pacifist en anti- geweldenaar!
Strange Stories about a Mystery Man!!! Alle bijkomende informatie is welkom! Tot dan wacht ik af op een mogelijke launch van een EP of zo!

KOMENDE OPTREDENS VAN Roy Drillich & the Wasted Youthlums

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Roy Drillich & the Wasted Youthlums. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.