The Bucket List

Nederland

Hoe zou het voelen om een rockidool te zijn? Hoe is het om aanbeden te worden door duizenden fans? Altijd al eens de vurige wens gehad om voor één keer een rockartiest te mogen zijn ?

The Bucket List is een uniek concept waarin deze dromen gerealiseerd worden. Gestoeld op jaren van ervaring brengen deze rasmuzikanten een rockshow waarin jij als dromer jouw “five minutes of fame” kunt realiseren. In een 2 uur durend spektakel passeren vele bekende hits uit de gouden tijd van de AOR – Adult Oriented Rock – de revue. Boston, Van Halen, Mr.Big, Toto, The Who, Wings, Thin Lizzy, Chicago, zomaar een greep uit de wereldacts die The Bucket List opgenomen heeft in hun repertoire. En dan kom jij in beeld! Je transformeert in jouw favoriete rockartiest en The Bucket List begeleidt vervolgens live jouw performance. Voel de hitte van het licht, het dreunen van het podium, de spanning in je lijf. Werk met je optreden toe naar een climax waarna je de zoete smaak van het applaus tot je laat komen. Je geniet intens na jouw wervelende optreden.

The Bucket List bestaat uit 6 gerenommeerde muzikanten uit het midden van het land die hun sporen in meerdere theaters, zalen en festivals hebben verdiend. Door de authentieke benadering van de originele muziek waant de toeschouwer zich weer in de glorieuze tijd van de jaren 70 en 80. Het decor en videobeelden completeren het plaatje. En, ieder optreden zullen 3 gastzanger(e)s(sen) hun rockdroom uit kunnen laten komen. Daarnaast zullen de teksten van de nummers vertoond worden zodat ook de toeschouwers kunnen meezingen met hun alltime favorites. Kortom: een avond om niet te willen missen!

OUDE OPTREDENS VAN The Bucket List

  • 14 jun `14

KOMENDE OPTREDENS VAN The Bucket List

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Bucket List. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.