The Love Freaks

The Love Freaks is een eigenzinnig psychedelisch hippie duo dat met hun vers afgeleverde in eigen beheer geproduceerde debuut album voorgoed bewijst dat ze met hun akoestische, best rauwe, maar toch lucide songs klaar zijn voor hun publiek.

Na drie jaar tegen de bureaucratische vergunningswind in geploeterd te hebben in hun kleurrijke cultuurcentrum en studio, de 'Langweiligkeit Tempel' in Den Haag is hun geliefde vrijplaats begin dit jaar onder bedenkelijke voorwendselen toch ontruimd. Voor eeuwig jammer, maar the Love Freaks hebben er toch hun roots kunnen vinden en zijn, gedreven door hun onmiskenbaar vruchtbare samenwerking en bijzonder talent, vrolijk freewheelend doorgeevolueerd naar de boeiende en betoverende act die ze nu zijn.

Met hun oor en zinnenstrelende kosmisch bewuste en maatschappij kritische hippie songs nemen ze je mee op avontuur, naar een mooiere werkelijkheid waar pure liefde voor alles dat leeft de boventoon voert.
Geniet van het buitenaards psychedelische gitaarspel en de heldere meeslepende zang van Winnie Haarhuis en Matty Ros en je vergeet even de harde realiteit.

OUDE OPTREDENS VAN The Love Freaks

  • 24 jun `14

KOMENDE OPTREDENS VAN The Love Freaks

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Love Freaks. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.