Gadget (NL)

Nederland

Gadget… Vier enthousiaste meiden met roots in Brabant en Utrecht. Twee zussen en twee nichtjes, maar vooral: vier vriendinnen. Met liefde voor muziek en avontuur! Of het nu het voorprogramma is van Trijntje Oosterhuis en Do, de jaarlijkse tripjes naar Antwerpen, optredens in Paradiso of op 3FM (de Sandersjow, Ekdom in de Nacht en Stenders Eetvermaak)… Gadget is het liefst onderweg!

Zo huurden de meiden in de zomer van 2010 een busje, regelden een zanginstallatie, namen hun instrumenten en kampeerspullen mee en hadden maar een doel voor ogen: een mini-tour langs de kust in Zuid-Frankrijk. En succes gegarandeerd! Stuur vier blonde chicks met instrumenten richting Frankrijk, en je krijgt alles voor elkaar. Echt. Als ze met hetzelfde gemak optredens in Nederland hadden kunnen regelen, waren ze al lang beroemd…
En dat smaakte naar meer! Dus werden er plannen gemaakt om terug te gaan naar Frankrijk. Deze keer stond Parijs op de planning. Hoe gaaf zou het zijn om op een podium te staan met ‘ergens’ die Eiffeltoren op de achtergrond?

Ondertussen weten de meiden het, want in mei (2013) traden ze drie keer op in de Franse hoofdstad.

Renate Snijders – zang, gitaar, piano
Stefanie Snijders – basgitaar, zang
Jose van der Wal – gitaar, piano, zang
Marloes van Vugt – cello, zang

OUDE OPTREDENS VAN Gadget (NL)

  • 09 jan `16
  • 03 nov `15
  • 30 aug `15
  • 05 apr `15

KOMENDE OPTREDENS VAN Gadget (NL)

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Gadget (NL). Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Gadget (NL)