Rockcoverband Frontaal

Uit: Zundert - Nederland

De band Frontaal is opgericht in september 2000. Van de oorspronkelijke bezetting maken Jaap van Hooijdonk (drums en zang), Erik van der Heijden (electrische en akoestische guitaar) en Ruud van der Heijden (toetsen en zang) nog altijd deel uit van de band. Samen met Bjorn Boerdam (2006; lead zang) en Berrie Koot (2011; bass gitaar) vormen zij nu de rockcoverband Frontaal.

Met hun repertoire van Nederlandstalige en Engelstalige rocknummers weten ze van nagenoeg elk optreden een groot feest te maken. Of het nu gaat om een optreden in een plaatselijke kleine gezellige kroeg, op een dorpsfeest of kermis (of andere festiviteit) in een feesttent, een studentenfeest of –gala, een bruiloft, een festival of een optreden in een voorprogramma van een grote bekende band; ze hebben het allemaal al een of meerdere keren meegemaakt. Het meest in het oog springend zijn natuurlijk de optredens geweest in de voorprogramma’s van Golden Earring, Bløf, Rowwen Héze, Bad Candy, Di-rect, Kane, Krezip, Tacker, R.O.O.O.M., Band Zonder Banaan, The Heinoos, Normaal, The Stones (Engelse Rolling Stones Tribute band) en L.A.vation Amerikaanse (U2 Tribute band).

Frontaal heeft optredens achter de rug in onder andere locaties als De Melkweg (Amsterdam), Fort Willem I (Maastricht), De Twentehallen (Enschede), Hemkade-48 (Zaandam), Kasteel Henkenshage (Sint Oedenrode), Taverne de Geulhem (Berg en Terblijt), Gebouw-T (Bergen op Zoom), enz. en bijvoorbeeld op de Heineken Amsterdam Sevens (Internationaal Rugby Toernooi) en de Tuinfeesten in Langeweg. Recent nog (juni 2014) op Plaatpop in Bergen op Zoom midden tussen Danny Vera, Handsome Poets en Racoon en op 1 van de hoofdpodia tijdens de Krabbefoor. Steeds vaker is Frontaal te vinden in grote feesttenten en op buitenpodia.

KOMENDE OPTREDENS VAN Rockcoverband Frontaal

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Rockcoverband Frontaal. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.