DJ Danny Blom

Uit: Pesse - Nederland

Het was ergens rond 10 maart 1993.. In het dorp Pesse (Die van die boot ja, Wikipedia't u dat maar..) Danny Blom werd geboren. Daar kon hij ook niks aan doen, net als zoveel dingen in zijn leven. Hij kreeg op z'n 5e een smurfenhouse cd, Daar ging het mis. Hij draaide die cd van S'morgens 8 tot s'middags 5 uur. Een soort kantoorbaan zeg maar. Maar dan anders. Toen werd 'ie 9. Hij besloot maar een studio te bouwen op z'n kamer, tot groot ongenoegen van de buren en ouders dus besloot hij 5 jaar later zich maar op te geven om mee te doen aan een quiz op de lokale omroep, in de hoop langs te mogen komen om de te winnen prijs op te halen. En dat mocht, hij raakte aan de praat en een paar weken later zat Danny in de studio de techniek te doen voor het sportprogramma. Een jaar later kreeg Danny zijn eigen programma 'Danny's Wilde Weekendshow'. Hij heeft zelfs een heuze fanclub, met 1 lid. Zanger Rinus, Dat geeft ook een beetje het niveau van het programma aan. in 2009 ging er een mailtje naar de 3FM DJ School, Danny kreeg een mailtje terug waarin hij mocht langskomen voor een kennismakingsgesprek! Holy fuck. Naar 't echte 3FM. Daar zat 'ie, 30 december 2009. Alsof 't gister was, geen enkel tankstation heeft 'ie overgeslagen, en dat was niet om lekkere broodjes te eten ;-). Nu wordt Danny nogsteeds gecoached door 3FM.

Zeg je feest, dan zeg je Danny. Dat heeft ie al meerdere malen bewezen in diverse (feest)cafe's en feesttenten. We kunnen wel stellen, Feest met een hele dike vette hoofdletter F. Fissa, Festival, Fest, snapt u? Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je Danny nog nooit hebt zien draaien, maar ook daar kunnen we snel verandering in brengen. Nog niet overtuigd? We zouden zeggen. Boek 'm gewoon, je gaat er zeker geen spijt van krijgen. Waar Danny is, is Feest. (zie je wel, Feest is echt met een hoofdletter)

OUDE OPTREDENS VAN DJ Danny Blom

  • 26 - 27   mei
  • 17 - 18   jun
  • 25 mrt `17

KOMENDE OPTREDENS VAN DJ Danny Blom

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van DJ Danny Blom. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN DJ Danny Blom