Piro & Eric Valentine

Nederland

Paulus Piro, wie kent ‘m niet? Iedereen die de afgelopen jaren op het juiste feestje stond, vond Piro daar achter de stalen wielen. De beste man voorziet niet alleen Eindhoven van fijne feestjes zoals Broke en Zoom, maar timmert inmiddels ook in Amsterdam aan de weg. Dit decennium stond hij op bijna ieder dubstep festijn in Nederland, al vind je van deze laatstgenoemde stijl enkel nog invloeden terug in zijn sets. Piro denkt namelijk niet in hokjes, maar in baslijnen. En die zijn dan ook volop te vinden in zijn mix van (dub)techno, rauwe house, bass en jungle.

In Eindhoven is deze man al jarenlang een vaste waarde op muzikaal gebied en alles daar omheen. Zijn muzieksmaak balanceert tussen house en techno. En hij is nog steeds flink actief, zo draaide hij onlangs nog op het STRP Festival en afgelopen jaar op Solar en Extrema Outdoor! Die ervaringen heeft hij door kunnen zetten in de nieuwe club Arcade, waar hij mede oprichter en programmeur van is. Verder organiseert hij de maandelijkse club avond Zoom samen met Piro!

OUDE OPTREDENS VAN Piro & Eric Valentine

  • 19 - 20   jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Piro & Eric Valentine

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Piro & Eric Valentine. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.