ARTIEST: Anderson .Paak

Amerika

Brandon Anderson Paak is op 8 februari 1986 geboren in Oxnard, Californie en is een Amerikaanse muzikant en producer. In 2012 releast hij zijn debuutalbum ‘O.B.E. Vol.1 ‘ onder de naam Breezy Lovejoy. In 2014 releast hij zijn album’ Venice’. Paak volgt met ‘Malibu’ in 2016 die een nominatie krijgt voor Best Urban Contemporary Album bij de Grammy’s Awards.

Brandon Anderson Paak maakt gebruik van verschillende genres zoals hiphop, R&B, funk en soul. Hij heeft onder andere samenwerkingen gedaan met Macklemore, Ryan Lewis, Mac Miller, Eminem, Candice Pillay, Kendrick Lamar, Justus, James Blake en J.Cole.

Hij is bij de BET Hip Hop Awards in 2016 genomineerd voor Best New Hiphop Artist en bij de Soul Train Music Awards voor het eerst genomineerd voor categorieen Best New Artist en Centric Certified Award, hij heeft de award voor Centric Certified Award gewonnen. Daarna is hij in 2017 genomineerd voor de Grammy’s voor Best New Artist en Best Urban Contemporary album. In 2019 is hij genomineerd voor een Grammy voor de categorie Best Rap Performance met zijn track ‘Bubblin’ en hij heeft deze award gewonnen.

Anderson .Paak blijkt dus een alleskunner. Zo verbaasde hij vorig jaar iedereen met zes bijdragen op Dr. Dre’s laatste plaat Compton. .Paak zingt, rapt, drumt en zorgt voor uitstekende beats. Hij staat daarnaast met zijn vaste band The Free Nationals ook nog eens heel overtuigend op het podium. Hij maakt dansbare funk, soul en rock & roll.

OUDE OPTREDENS VAN Anderson .Paak

Beijk alle oude (23) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Anderson .Paak

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Anderson .Paak. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Anderson .Paak

Beijk alle oude (23) oude optredens

FOTO'S VAN Anderson .Paak

Foto Anderson .Paak te Lowlands 2016 - Zondag Foto Anderson .Paak te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Anderson .Paak te Pukkelpop 2016 - Zaterdag Foto Anderson .Paak te Lowlands 2019 - Zaterdag Foto Anderson .Paak te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Anderson .Paak te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 49 foto's van Anderson .Paak

Anderson .Paak NIEUWS

Al het Anderson .Paak nieuws

video's Anderson .Paak

Video: Anderson .Paak droomde van Jay Z maar kreeg Dr. Dre

Anderson .Paak droomde van Jay Z maar kreeg Dr. Dre

Vorig jaar was hij de grote onbekende op Dr. Dre’s comeback album Compton, nu is hij een...

video's Anderson .Paak

Video: Anderson .Paak droomde van Jay Z maar kreeg Dr. Dre
videoAnderson.Paakdroomde vanJay Z maarkreeg Dr....

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: