Bart Brandjes

Nederland

Al op jonge leeftijd is Bart gefascineerd door muziek, drums in het bijzonder. Art Blakey is zijn held en grote voorbeeld en hij besluit dat hij dat ook wil. Deze droom komt dichter bij wanneer de Dutch Swing College Band optreedt in zijn geboorteplaats en Bart zijn eerste drumstel koopt.
Vanaf dat moment zijn Bart's eerste bandjes een feit. Kenmerkend voor Barts karakter is zijn brede muzikale interesse qua repertoire. Niet alleen jazz (zijn grote liefde) maar ook soul, (hard)rock en zelfs het levenslied staan op het repertoire.
Behalve dat hij snel naam maakt als uitstekende en veelzijdige drummer, vallen ook zijn uitzonderlijk grote vocale bereik en improvisatietalent op.
Aan het begin van de jaren 90 wordt hij beroepsmuzikant, en in 2011 is Bart een van de deelnemers aan The Voice of Holland. Zijn deelname leidt tot een ontmoeting met een Amerikaanse topproducer, wat al snel resulteert in de release van zijn eerste single, gevolgd door zijn debuut-cd "Real Life" in 2012.

OUDE OPTREDENS VAN Bart Brandjes

  • 20 dec `15

KOMENDE OPTREDENS VAN Bart Brandjes

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Bart Brandjes. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.