ARTIEST: Drive Like Maria

Uit: België/Nederland - Nederland

Drive Like Maria is een Belgisch-Nederlandse stoner-rockband. De muziek is hard als staal, strak als een lekker kontje en even verrassend als een eerste kus en kent raakvlakken met: Led
Zeppelin, Queens Of The Stone Age, Neil Young, Foo Fighters, en nog veel meer.

De doorbrak kwam tijdens de Global Battle of the Bands in 2005. Na het winnen van de Nederlandse versie van dit evenement, eindigde de band als tweede tijdens de internationale finale in Mexico. Niet veel later kreeg Drive Like Maria een platencontract bij PIAS.

In 2009 verscheen het debuutalbum van de band, dat Elmwood werd genoemd naar de buurt in Dallas waar John Congleton (bekend van o.a. Black Mountain, The Roots) de plaat produceerde en mixte. In de nummers Sure Enough en Die a Little More zingt ook de Amerikaanse singer-songwriter Janis Ian mee.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (194) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Drive Like Maria. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (194) oude optredens

FOTO'S VAN Drive Like Maria

Foto Drive Like Maria te Drive Like Maria - 17/12 - Effenaar Foto Drive Like Maria te Stone Rock Festival 2016 Foto Drive Like Maria te Appelpop 2016 Foto Drive Like Maria te Drive Like Maria - 17/12 - Effenaar Foto Drive Like Maria te Bospop 2009 Foto Drive Like Maria te Rawk 2009
 
Bekijk alle 112 foto's van Drive Like Maria

Drive Like Maria NIEUWS

video's Drive Like Maria

Video: Drive Like Maria brengt nieuw album in stukken uitplay

Drive Like Maria brengt nieuw album in stukken uit

video's Drive Like Maria

Video: Drive Like Maria brengt nieuw album in stukken uit
videoDrive LikeMaria brengtnieuw albumin stukkenuit

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: