ARTIEST: The Van Jets

Uit: Gent - België    Genre(s): Pop - alternative/indie Rock - rock

Elke band heeft zijn geschiedenis, zo ook The Van Jets, een verhaal met de ruziemakende broertjes Verschaeve als rode draad. Hun eerste set lieten ze eind oktober 2003 los op een klein, maar keivol cafeetje in Gent. Nog net op de valreep belandde de demo in Humo's brievenbus. Twee positieve Humo-recensies en een pak enthousiaste reacties later, zwaaiden The Van Jets tot hun eigen verbazing met de vette Rockrally-cheque op het heilige podium van de AB.

Ze zetten hun weg verder met oa optredens in de Handelsbeurs, op Dour en zowat overal waar ze welkom waren. De single 'Ricochet' uit hun eerste EP brak serieus wat potten en kon rekenen op behoorlijk wat airplay op Studio Brussel. De verwachtingen die ze creeerden door deze EP werd ruimschoots ingelost met hun eerste volwaardige plaat Electric Soldier geproducet door Pascal Deweze en Aaron Prellwits (Neil Young, Death Cab For Cutie). Rock'n'roll zoals het hoort en gehoord moet worden.

OUDE OPTREDENS VAN The Van Jets

KOMENDE OPTREDENS VAN The Van Jets

OUDE OPTREDENS VAN The Van Jets

FOTO'S VAN The Van Jets

Foto The Van Jets te Suikerrock 2013 Foto The Van Jets te Woost + The Van Jets - 30/10 - 013 Tilburg Foto The Van Jets te Woost + The Van Jets - 30/10 - 013 Tilburg Foto The Van Jets te Crystal Ball - 24/9 - Melkweg Foto The Van Jets te Paaspop Schijndel 2010 Foto The Van Jets te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2010
 
Bekijk alle 27 foto's van The Van Jets

The Van Jets NIEUWS

Al het The Van Jets nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: