OVER FESTIVALINFO: Stage lopen bij Festivalinfo/Podiuminfo?

Festivalinfo.nl is de grootste en meest bezochte website over festivals van Nederland en Vlaanderen.

Het primaire doel van Festivalinfo.nl is het bieden van een zo compleet en betrouwbaar mogelijk overzicht van de muziekfestivals die gehouden worden in Nederland en Vlaanderen, van elke grootte en in elk denkbaar muziekgenre.

Via zustersite Podiuminfo.nl wordt er naar gestreefd om een zo compleet en betrouwbaar mogelijk overzicht te geven van de vele grote en kleine concerten en andere evenementen die gehouden worden in Nederland en Belgiƫ.

Facts
Dagelijks leveren Festivalinfo en Podiuminfo aan meer dan 20.000 unieke bezoekers per dag muzieknieuws en een uitgebreide festival- en concertagenda. Hiernaast vind je op Festivalinfo en Podiuminfo een veelgelezen cd-recensie sectie en wordt er regelmatig van festivals verslag gedaan in woord en beeld. Wekelijks ontvangen duizenden mensen een overzicht van het nieuwe festival- en concert nieuws via onze nieuwsbrief.

Werkzaamheden
Festivalinfo is altijd op zoek naar een of meerdere gemotiveerde student(en) van mbo of hbo niveau, die minimaal drie maanden stage wil(len) lopen in Amsterdam. Affiniteit met muziek is een must. Festivalinfo kan je een stage bieden in de richting media/cultuur en journalistiek of in de richting ICT (html/css/php/mysql ontwikkeling).

Waar
Festivalinfo heeft een kantoor in Amsterdam vlakbij het station Sloterdijk. Als stagiair(e) kan je hier rekenen op een vaste werkplek en een gezellige ongedwongen sfeer.

Contact
Heb je interesse? Neem dan contact op met Rob van der Zwaan via mail adres: . We verwachten een duidelijke motivatie waarom je als stagiair(e) bij Festivalinfo/Podiuminfo werkzaam wilt zijn.