Bospop past tijdschema aan door WK finale

Door ErikLuyten op 07 juli 2010 - 21:31 1 De organisatie van het jubilerende Bospop festival, dat komend weekend plaats vindt in Weert, houdt rekening met de vele voetbalfans die de WK finale van Nederland tegen Spanje niet willen missen.

Oorspronkelijk zou de wedstrijd op de camping van het dertigjarige festival te zien zijn, maar vanwege de winst van oranje zag het er naar uit dat het terrein tijdens het optreden van Billy Idol leeg zou lopen.

Volgens de nieuwe planning gaat de poort zondag een half uur eerder open en wordt het programma iets in elkaar geschoven zodat de finale van het voetbal op de grote ledschermen naast het hoofdpodium kan worden vertoond en bezoekers niet het festivalterrein hoeven te verlaten. In de reguliere speeltijd zal er geen band op het festival spelen. Als er onverhoopt een verlenging zal komen, blijft het voetbal uitgezonden maar begint wel in de festivaltent de laatste band die hier is geprogrammeerd. Het festival wordt vanaf 23.00 uur afgesloten door Toto.

De update van het tijdschema is te vinden op de website van het festival. Onder meer The Cranberries, Status Quo, Taylor Hawkins & the Coattail Riders, John Fogerty, Crosby, Stills & Nash en Heather Nova staan geprogrammeerd op het festival.

Hier vind je alle informatie over Bospop 2010. Wil of ga jij naar Bospop? Geef het aan in je Agendainfo!

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zwarte Cross5

ORANJE BIER EN VEEL STUNTS OP ZWARTE CROSSHet Zwarte Cross festival stuurt vandaag twee persberichten uit. In de eerste...

Vlamrock logo2

LINE-UP VLAMROCK COMPLEET Voor het Belgische festival Vlamrock is de line-up compleet. Namen als...

REACTIES

Avatar Local_hero85
wo 07 jul 2010 23:25

Local_hero85 Kijk dat is nou nog eens een slimme zet om mensen op het festival terrein te houden :)

 0
Avatar tlempers
do 08 jul 2010 06:36

tlempers Heel mooie zet van de organisatie :).

 0
geen avatar
do 08 jul 2010 08:50

LadyEvil Belachelijk. Ik zat er nog over te denken om zondag een dagje naar Bospop te gaan, maar nu blijf ik dus lekker thuis. Het is tenslotte een MUZIEKfestival.

Je moet nu veel eerder van huis om op tijd aanwezig te zijn, een aantal bands speelt korter, en andere overlappen. En tussen Billy Idol en The Doors kun je nu twee uur lang helemaal geen band zien of horen, maar moet je verplicht meehossen met de massa meelopers die om de twee jaar plotsklaps voetbalfanaat worden. Maar de prijs van een ticket blijft natuurlijk hetzelfde.

De echte muziekfans moeten hier dus weer eens lijden onder de commercie en drang naar extra drankverkoop.

 0
Avatar ralluf
do 08 jul 2010 09:16

ralluf LadyEvil schreef:
Belachelijk. Ik zat er nog over te denken om zondag een dagje naar Bospop te gaan, maar nu blijf ik dus lekker thuis. Het is tenslotte een MUZIEKfestival.

Je moet nu veel eerder van huis om op tijd aanwezig te zijn, een aantal bands speelt korter, en andere overlappen. En tussen Billy Idol en The Doors kun je nu twee uur lang helemaal geen band zien of horen, maar moet je verplicht meehossen met de massa meelopers die om de twee jaar plotsklaps voetbalfanaat worden. Maar de prijs van een ticket blijft natuurlijk hetzelfde.

De echte muziekfans moeten hier dus weer eens lijden onder de commercie en drang naar extra drankverkoop.

zucht...

Het gaat helemaal niet om het voetbal, en het gaat ook niet om "meeloopgedrag". Dit gaat om het collectieve bewustzijn in Nederland.

Het is een historisch moment, een collectieve herinnering-in-wording en het feit dat bijna alle culturele evenementen zondag aangepast worden, omdat mensen anders wegblijven, geeft wel aan hoe groot de behoefte is aan een dergelijke beleving.

Je kunt je daar puberaal tegen verzetten door de boel lekker aan te dikken ("veel eerder van huis" terwijl het hier over een half uur gaat...), of je kunt meegenieten van het gebeuren an sich (ook als je niet van voetbal houdt. Aan jou de keus.

Het gaat Bospop overigens echt niet in eerste instantie om de drankverkoop, maar om het feit dat hun topacts anders voor tien man staan te spelen.

 0
Avatar wokkel
do 08 jul 2010 09:22

wokkel gniffel.....op marktplaats zakken de prijzen al naar 25 euro

 0
geen avatar
do 08 jul 2010 09:34

LadyEvil Beste ralluf, uit je opmerking "Je kunt je daar puberaal tegen verzetten door de boel lekker aan te dikken ("veel eerder van huis" terwijl het hier over een half uur gaat...)" blijkt al wat een ongelooflijke onbenul je bent.

Blijkbaar kun je niet verder kijken dan wat de organisatie jou voorkauwt. Als je gewoon naar het tijdschema kijkt zie je dat Anvil (voor mij de eerste interessante band) bijvoorbeeld een uur en een kwartier eerder speelt dan oorspronkelijk was aangekondigd. Als je van de andere kant van het land moet komen, is een uur en een kwartier eerder moeten opstaan en van huis vertrekken erg vervelend.

Een tip: Als je ergens geen verstand van hebt, houdt dan voortaan je grote bek gewoon een keertje dicht. Daar doe je andere mensen een groot plezier mee.

Maar goed, waarschijnlijk voelde je je aangesproken omdat jij ook zo'n zielige meeloper bent die niet voor zichzelf kan denken maar alleen maar napraat wat de media je voorkauwt. ("Collectieve bewustzijn", hahaha, uit jouw post is al direct duidelijk dat je intelligentie te laag is om überhaupt te begrijpen wat die twee woorden betekenen. Maar leuk voor je dat je in staat bent om moeilijke woorden uit nieuwsberichten te knippen en plakken.)

 -1
geen avatar
do 08 jul 2010 10:01

joslittel Ik vind het toch bijzonder, mensen die door één of andere diep zittende haat ergens tegenaan willen schoppen en vervolgens iedereen over één kam gaan scheren. Waarom ben je in hemelsnaam een meeloper en een domme mediavolger als je het leuk vind om naar Oranje te kijken? Dit soort opmerkingen doen me denken aan puberale skaters of punkers die zichzelf heel alternatief vinden en een hekel hebben aan de 'meelopers met hun merken' uit de klas. Maar vervolgens trekken ze precies dezelfde kleding aan als alle andere punkers en skaters en vervallen zo in dezelfde meeloperij.

Met andere woorden, laat mensen gewoon lekker doen waar ze zin in hebben. Oranje fan zijn? Prima, sommige mensen slaan inderdaad door maar dit blijft een wedstrijd waar og decennia over nagepraat wordt.

En wat Bospop betreft, verstandige zet. Je kan je er wel heel stoer als festival nix van aantrekken maar een concert is echt een stuk minder leuk met 50 man dan met 15000 man.. Dus het is inderdaad klote voor de echte muziekliefhebber (sinds wanneer is dit overigens het tegenovergestelde van voetbalfan?) maar ook hun festival wordt leuker als iedereen op het terrein blijft..

 0
Avatar ralluf
do 08 jul 2010 10:31

ralluf LadyEvil schreef:
Beste ralluf,
...

Uit jouw bericht kon ik niet opmaken dat je voor Anvil zou gaan (om 15.00 inderdaad, maar het festival zelf begint om 11.00 en is maar een half uur vervroegd.) Kortom: je reageert hier weer totaal overdreven op één uitspraak van mij.

Je totaal niet-onderbouwde persoonlijke aanval op mij leg ik maar naast me neer, want een gesprek/discussie is op deze manier niet te voeren.

Leuk dat je uit één post iets over mijn intelligentie kunt zeggen. Geloof me, mijn kennis over culturele identiteit is goed genoeg, de diploma's hangen aan de muur, maar ik zal me niet bezondigen aan autoriteitargumenten.

En over wat zielig is zullen we het maar helemaal niet hebben...

 0
Avatar skatestage
do 08 jul 2010 10:52

skatestage ralluf schreef:
LadyEvil schreef:
Beste ralluf,
...

Uit jouw ...

Amen!

 0
Avatar Sebasz
do 08 jul 2010 11:32

Sebasz Haha lekker wakker worden met deze gesprekken ;-)

Anyway, prima zet van Bospop, wat de negatieve argumenten ook bevatten, het is gewoon een logische zet. En als je niet naar de wedstrijd wil gaan kijken ga je toch lekker even een boswandeling maken.

 0
Avatar Local_hero85
do 08 jul 2010 11:34

Local_hero85 Geen gezeik!

Gewoon feesten, bandjes kijken, voetbal kijken, genieten van het weer een bier drinken..

Wat wil je nog meer als festivalganger?

 0
Avatar Suus!
do 08 jul 2010 11:35

Suus! Beste Lady Evil

Tja je kunt alles ook positief zien, voor het zelfde geld een 1/2 uur festival meer!

Maar als je dat allemaal niet aan kan, dan blijf alsjeblieft daar boven in het land, want dat gezeur, gezeik, geklaag en chagerijnige gedoe, daar hebben wij hier in Brabant met onze 'Brabantse gezelligheid' geen zin in!

 0
geen avatar
do 08 jul 2010 12:16

sandervoerman Haha, wat een sneue reacties (LadyEvil!!) hiero.

Als het nou om 'gewoon' een wedstrijd ging had je misschien nog een puntje, maar dit is gewoonweg een historisch hoogtepunt. Of je nou van voetbal houdt of niet.

Dit gebeurt waarschijnlijk pas over een jaar of 32 weer terwijl Bospop ieder jaar is en de bandjes die er spelen misschien zelfs wel meerdere malen per jaar ergens te bewonderen zijn.

Maar lekker chagrijnen op dit mooie stukje (positief!) nationalisme is ook leuk natuurlijk, sjonge jonge. Ga lekker op een zolderkamer zitten met je zwarte T-shirt tot na het WK en boek vast een ticket naar een of ander eiland voor tijdens de komende 10 EK's & WK's!!!

 0
Avatar kosterlijk
do 08 jul 2010 12:21

kosterlijk Mooie voetbalsoap hier, een beetje het niveau van All-stars/voetbalvrouwen, met een muziektwist.

 0
geen avatar
do 08 jul 2010 12:48

henkvalk Hele goede actie van Bospop, ik ben alleen heel benieuwd wat er gaat gebeuren als het toch een verlenging gaat worden, als iedereen dan in 5 minuten alsnog naar de camping moet, dan kan dat wel eens een puinhoop worden.

 0
Avatar Local_hero85
do 08 jul 2010 13:01

Local_hero85 Suus! schreef:
daar hebben wij hier in Brabant met onze 'Brabantse gezelligheid' geen zin in!


Bospop ligt nog altijd in Weert, Limburg dus maar goed..

Brabantse gezelligheid en Limburgse gastvrijheid = gegarandeert een feestje ;)

 0
Avatar Rookworst
do 08 jul 2010 13:24

Rookworst @henkvalk Programma op het hoofdpodium begint pas om 23.00 (Toto) Eerst speelt nog The Doors in de tent.

 0
Avatar kuifje
do 08 jul 2010 13:29

kuifje LadyEvil schreef:
Belachelijk. Ik zat er nog over te denken om zondag een dagje naar Bospop te gaan, maar nu blijf ik dus lekker thuis. Het is tenslotte een MUZIEKfestival.
Je moet nu veel eerder van huis om op tijd aanwezig te zijn, een aantal bands speelt korter, en andere overlappen. En tussen Billy Idol en The Doors kun je nu twee uur lang helemaal geen band zien of horen, maar moet je verplicht meehossen met de massa meelopers die om de twee jaar plotsklaps voetbalfanaat worden. Maar de prijs van een ticket blijft natuurlijk hetzelfde.

De echte muziekfans moeten hier dus weer eens lijden onder de commercie en drang naar extra drankverkoop.

Volledig mee eens !

 0
Avatar Crevan
do 08 jul 2010 13:41

Crevan Geniaal! Ik ben er blij mee. Had het ervoor over om op Bospop het wk gemist te hebben, maar dat hoeft nu niet meer. Dat wordt een mooie zondag.

En wie het niet leuk vindt, die gaat toch gewoon naar de nieuwe Twilight film? Of is die ook verschoven voor het voetbal?

 0
Avatar kuifje
do 08 jul 2010 14:02

kuifje LadyEvil schreef:
Belachelijk. Ik zat er nog over te denken om zondag een dagje naar Bospop te gaan, maar nu blijf ik dus lekker thuis. Het is tenslotte een MUZIEKfestival.
Volledig mee eens !
Je moet nu veel eerder van huis om op tijd aanwezig te zijn, een aantal bands speelt korter, en andere overlappen. En tussen Billy Idol en The Doors kun je nu twee uur lang helemaal geen band zien of horen, maar moet je verplicht meehossen met de massa meelopers die om de twee jaar plotsklaps voetbalfanaat worden. Maar de prijs van een ticket blijft natuurlijk hetzelfde.

De echte muziekfans moeten hier dus weer eens lijden onder de commercie en drang naar extra drankverkoop.

 0
Avatar skraggy
do 08 jul 2010 14:06

skraggy Nederland heeft 16.592 miljoen inwoners, daarvan hebben 12.27 miljoen mensen de halve finale gekeken, grofweg 75% van de bevolking, haal van de overige 25% de baby's, peuters, kleuters, niet kijkende allochtonen, zieke en dementen enz van af en dan kom je op een aanzienlijk hoger percentage.
Ik heb ook een hekel aan die Anita's die bij succes ineens voetbal liefhebber zijn en ik begrijp LadyEvil best wel.
Maar zoals Ralluf stelt; het is een collectieve bewustzijn en dat klopt helemaal!
Zo vaak zijn wij niet nummer 1 en die zeldzame keren dat we het kunnen zijn bij een evenement dat er toe doet geeft heel Nederland een boost.
EK'88, Kraijcek die Wimbledon wint, af en toe een mooie wieler prestatie, olympische succes en nu misschien wel wereld kampioen.
Het is een verstandig besluit van Bospop, dit is te groot om te negeren en het veiligheid risico dat de Camping tent te klein zou zijn voor alle kijkers is te groot in dit geval.

Laten we er vooral van genieten, alle bands spelen, het wordt mooi weer en je hebt anderhalf uur om lekker in de wei te liggen als het je echt niet boeit....

 0
geen avatar
do 08 jul 2010 14:10

joslittel skraggy schreef:
Laten we er vooral van genieten, alle bands spelen, het wordt mooi weer en je hebt anderhalf uur om lekker in de wei te liggen als het je echt niet boeit....


True, dat blijf ik altijd een nadeel van een festival als Pinkpop of Lowlands vinden. Soms moet er gegeten worden en dat betekent altijd bands missen.. Anti-voetbal fan, doe er je voordeel mee!

En vergeet in je opsomming trouwens de mensen niet de op vakantie zijn, dan heeft elke achtergebleven Nederlander dus achter de tv gezeten.

 0
geen avatar
do 08 jul 2010 14:48

Tieman Denk ook eens aan de artiesten die daar moeten optreden. Staan ze daar voor 10 man te spelen, omdat de rest ergens anders voetbal zit te kijken. Lijkt me ook niet leuk voor hen.

 0
geen avatar
do 08 jul 2010 16:43

warrior Zal wel aan mij liggen, maar heb nog nooit iemand die over collectief bewustzijn nadenkt kunnen betrappen op het taalgebruik van LadyEvil. Wat een vreselijke agressie. Amen!! Leve de Bospop organisatie!!

 0
Avatar TrentRez
do 08 jul 2010 19:10

TrentRez Ik kan mij trouwens voorstellen dat er ook genoeg artiesten zijn die het wel leuk en prettig vinden om de wedstrijd te zien en ik kan mij voorstellen dat 90% van de bezoekers het leuk en prettig vinden om de wedstrijd te zien, dus ik persoonlijk snap alle commotie niet zo.

En als je het echt niet trekt, dan is er genoeg plek om je even van de menigte terug te trekken en rustig te chillen.

Voor ladyevil is de volgende training heel erg goed om te volgen (geen grapje).
www.essencetrainingen.nl

 0
Avatar Ruudofzo
do 08 jul 2010 19:10

Ruudofzo LadyEvil schreef:
Beste ralluf, uit je opmerking "Je kunt je daar puberaal tegen verzetten door de boel lekker aan te dikken ("veel eerder van huis" terwijl het hier over een half uur gaat...)" blijkt al wat een ongelooflijke onbenul je bent.

Blijkbaar kun je niet verder kijken dan wat de organisatie jou voorkauwt. Als je gewoon naar het tijdschema kijkt zie je dat Anvil (voor mij de eerste interessante band) bijvoorbeeld een uur en een kwartier eerder speelt dan oorspronkelijk was aangekondigd. Als je van de andere kant van het land moet komen, is een uur en een kwartier eerder moeten opstaan en van huis vertrekken erg vervelend.


Ach joh komop, '1 uur en 1 kwartier' eerder opstaan om een band te zien die je graag wilt zien is toch geen probleem voor een echte muziekfan zoals jij ;)

 0
Avatar Ruudofzo
do 08 jul 2010 19:15

Ruudofzo LadyEvil schreef:
Beste ralluf, uit je opmerking "Je kunt je daar puberaal tegen verzetten door de boel lekker aan te dikken ("veel eerder van huis" terwijl het hier over een half uur gaat...)" blijkt al wat een ongelooflijke onbenul je bent.

Blijkbaar kun je niet verder kijken dan wat de organisatie jou voorkauwt. Als je gewoon naar het tijdschema kijkt zie je dat Anvil (voor mij de eerste interessante band) bijvoorbeeld een uur en een kwartier eerder speelt dan oorspronkelijk was aangekondigd. Als je van de andere kant van het land moet komen, is een uur en een kwartier eerder moeten opstaan en van huis vertrekken erg vervelend.


Ach joh komop, '1 uur en 1 kwartier' eerder opstaan om een band te zien die je graag wilt zien is toch geen probleem voor een echte muziekfan zoals jij ;)

 0
Avatar KingRichard
vr 09 jul 2010 01:53

KingRichard Hahahahahahaha, stelletje ouwe wijven!!

 0
Avatar Local_hero85
vr 09 jul 2010 17:10

Local_hero85 Zometeen richting Bospop! Heb dr zin in !!!

 0
geen avatar
za 10 jul 2010 19:37

synthy Ik ben net als LadyEvil, ook geen voetbal liefhebber. Er is tijdens het voetbal geen alternatief. Ik was van plan om helemaal niet meer te gaan. Ik heb de organisatie aangeschreven en hun reactie was dat alles onder voorbehoud is. Dit voorbehoud mag toch geen voetbalwedstrijd zijn die ik overal gratis kan bekijken. De organisatie is ook absoluut niet van plan om die 1 of 2 bospopgangers die hun geld terug willen tegemoet te komen. Volgens mij zijn het er wel meer, want marktplaats staat helemaal vol met zondagkaarten voor Bospop. De organisatie doet helemaal niets aan de voetbalhaters. Ze willen wel graag iedereen binnen houden en uit commercieel oogpunt was het dan ook een slimme zet om het voetbal te vertonen, maar zeg nou zelf ,wat heeft een voetbalwedstrijd met pop te maken? De organisatie van bospop krijgt van mij in ieder geval de koude douche.

 0
Avatar skraggy
za 10 jul 2010 23:02

skraggy Je zegt het zelf al, die 1 of 2 (jij en ladyEvil?)Bospop gangers die hun geld terug willen.
Je kan in die anderhaf uur een sanitaire stop maken, hapje doen en even lekker in het zonnetje liggen.
al die zondag kaarten zijn vooral mensen die thuis de finale willen kijken of ergens anders dan op Bospop.
of je van voetbal houdt of niet, het is nou éénmaal een unieke gebeurtenis!
Als je dat niet begrijpt moet je eens verder kijken dan de bubbel waarin je leeft....

 0
Avatar skraggy
za 10 jul 2010 23:04

skraggy Je zegt het zelf al, die 1 of 2 (jij en ladyEvil?)Bospop gangers die hun geld terug willen.
Je kan in die anderhaf uur een sanitaire stop maken, hapje doen en even lekker in het zonnetje liggen.
al die zondag kaarten zijn vooral mensen die thuis de finale willen kijken of ergens anders dan op Bospop.
of je van voetbal houdt of niet, het is nou éénmaal een unieke gebeurtenis!
Als je dat niet begrijpt moet je eens verder kijken dan de bubbel waarin je leeft....

 0
Avatar Local_hero85
ma 12 jul 2010 12:59

Local_hero85 Het was weer geslaagd!

Poeeh heej wat een hitte, maar gelukkig was er koud bier om mee af te koelen :)

 0
geen avatar
ma 12 jul 2010 13:52

LadyEvil Wel fijn dat Spanje gewonnen heeft en het (naar ik begrepen heb) een oervervelend schouwspel was. Zo hebben de Bospopgangers echt waar voor hun geld gekregen. Oh, en de zwemdiploma's aan de muur van ralluf hebben met die tropische regenbuien zowaar ook nog nut gehad.

Ook opvallend dat op deze site de meeste reacties op de beslissing van de Bospop-organisatie positief lijken te zijn, terwijl men op andere muzieksites vrijwel unaniem van mening is dat muziek en voetbal gescheiden hadden moeten blijven (door een apart scherm voor de voetbalfans buiten het festivalterrein te zetten en tussendoor verder te gaan met de optredens, zoals oorspronkelijk de bedoeling was).

Zo zie je meteen waar de echte muziekfans zitten, en waar je de "gezelligheidsmensen" kunt vinden.

 0
Avatar Delta
ma 12 jul 2010 14:30

Delta Na al het gejank van die luitjes hier boven mij weer een positief berichtje.

Ik ben het hele weekend op Bospop geweest en heb het waanzinnig naar mijn zin gehad. De ingelaste voetbalwedstrijd vond ik absoluut niet zo erg, al volg ik het voetbal helemaal niet, de finale van het wereldkampioenschap vind ik een goede reden om het muziekprogramma even voor te verschuiven. Alle bands zijn komen opdagen, dus die paar mensen die "Hun geld terug willen" hebben in mijn ogen geen recht van spreken. Er zat alleen een wat langere pauze tussen, so what?

Maar ja, sommige luitjes worden nou eenmaal al met een zuur gezicht geboren denk ik dan maar...

 0
Avatar Delta
ma 12 jul 2010 14:32

Delta Local_hero85 schreef:
Het was weer geslaagd!

Poeeh heej wat een hitte, maar gelukkig was er koud bier om mee af te koelen :)


Wel jammer dat het witbier op was zondagavond.

 0
Avatar ralluf
ma 12 jul 2010 16:41

ralluf LadyEvil schreef:
Wel fijn dat Spanje gewonnen heeft en het (naar ik begrepen heb) een oervervelend schouwspel was. Zo hebben de Bospopgangers echt waar voor hun geld gekregen. Oh, en de zwemdiploma's aan de muur van ralluf hebben met die tropische regenbuien zowaar ook nog nut gehad.

Ook opvallend dat op deze site de meeste reacties op de beslissing van de Bospop-organisatie positief lijken te zijn, terwijl men op andere muzieksites vrijwel unaniem van mening is dat muziek en voetbal gescheiden hadden moeten blijven (door een apart scherm voor de voetbalfans buiten het festivalterrein te zetten en tussendoor verder te gaan met de optredens, zoals oorspronkelijk de bedoeling was).

Zo zie je meteen waar de echte muziekfans zitten, en waar je de "gezelligheidsmensen" kunt vinden.

haha, onverbeterlijk :')

Wie heeft er een paraplu - of zwemdiploma - nodig, met een zonnetje als jij in de buurt?

Ik ben blij voor je dat je je gesteund ziet op andere muzieksites, maar de meesten hier hebben dat soort bevestiging (meelopen, anybody?) niet nodig, want zoals je zegt komen hier gezellige mensen.

Ik hoop dat je je gisteravond op je eigen manier goed hebt vermaakt.

 0
Avatar skraggy
ma 12 jul 2010 18:23

skraggy LadyEvil schreef:
Wel fijn dat Spanje gewonnen heeft en het (naar ik begrepen heb) een oervervelend schouwspel was. Zo hebben de Bospopgangers echt waar voor hun geld gekregen. Oh, en de zwemdiploma's aan de muur van ralluf hebben met die tropische regenbuien zowaar ook nog nut gehad.

Ook opvallend dat op deze site de meeste reacties op de beslissing van de Bospop-organisatie positief lijken te zijn, terwijl men op andere muzieksites vrijwel unaniem van mening is dat muziek en voetbal gescheiden hadden moeten blijven (door een apart scherm voor de voetbalfans buiten het festivalterrein te zetten en tussendoor verder te gaan met de optredens, zoals oorspronkelijk de bedoeling was).

Zo zie je meteen waar de echte muziekfans zitten, en waar je de "gezelligheidsmensen" kunt vinden.


Conclusie: echte muziekliefhebbers zijn niet gezellig.....

 0
Avatar Crevan
ma 12 jul 2010 19:14

Crevan Bospop was zeker wel geslaagd. Jammer voor nederland dat we verloren hebben, maar beter een goed bekeken ramp dan een slechtbezocht optreden.

LadyEvil, ouwe showgothic, je bent echt hopeloos gefrustreerd. De situatie vroeg om een compromis en die heeft de Bospoporganisatie fantastisch geregeld. Ook de steun van de artiesten aan oranje was onvergetelijk. Zeiken is zo makkelijk, maar het enige dat echt beter kon was het voetbal zelf. Peace.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.