Pukkelpop maakt afsluiters Boiler Room bekend

Door ChristiaanW op 09 augustus 2010 - 22:39 1 Het dit jaar voor het eerst helemaal uitverkochte festival Pukkelpop heeft vandaag drie nieuwe namen bekend gemaakt. Het gaat om de afsluiters van de Boiler Room, traditioneel gezien de tent van de dj's en de elektronische muziek.

Op donderdag is de eer aan Mish Mash Soundsystem. Een dag later zal Jan Van Biesen zijn opwachting maken. Dat is dan al de achtste (!) keer dat de Belg op het Hasseltse festival staat. Afsluiters van de zaterdag, en zodoende een van de afsluiters van het festival, zijn Ed & Kim.

Pukkelpop zal plaatsvinden van 19 tot en met 21 augustus in het Belgische Hasselt-Kiewit. De affiche is bijna volledig gevuld, al ontbreken er nog een paar namen, waaronder een in de marquee-stage, een van de grotere podia.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dance Valley 2010

DANCE VALLEY ONDANKS REGEN ZEER RUSTIG VERLOPENDe zestiende editie van Dance Valley is zaterdag 7 augustus rustig en vooral...

Kwakoe_news10

DIRECTEUR KWAKOE FESTIVAL FLINK AANGEPAKT DOOR LEDEN... Kenneth Renfurm, de directeur van het Amsterdamse Kwakoe festival, is...

REACTIES

Avatar maddog
di 10 aug 2010 11:17

maddog Misschien toch Gorillaz als susprise-act? in de Marquee.

 0
geen avatar
di 10 aug 2010 11:27

twistedsoci Dat zou wel nice zijn

 0
geen avatar
di 10 aug 2010 12:20

poedel denk je niet dat de marquee daar iets te klein voor is... als je ziet waar die mannen optreden (glastonbury afsluiter en dergelijke)

 0
Avatar Guidovm
vr 13 aug 2010 02:03

Guidovm Ze zijn daar lekker op tijd met de line up zeg!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.