Wintertuinfestival 2010 heeft programma compleet

Door tomvanbavel op 18 oktober 2010 - 11:47 1 Het Wintertuinfestival in Nijmegen staat weer voor de deur. Het festival met literatuur, muziek en andere kunsten wordt dit jaar gehouden van 24 tot en met 28 november. Het festival speelt zich af op diverse locaties in de stad. Elk Wintertuinfestival heeft een thema, dit jaar is dat Het Woord En Het Wit.

Het programma wordt ingevuld door de volgende artiesten uit diverse kunstdisciplines: Adriaan van Dis, Tommy Wieringa, J. Bernlef, Kader Abdolah, Douwe Draaisma, Ingmar Heytze, Eric Corton, Elle Bandita, Monokino, Bertolf, La Femme Belge, DJ St. Paul, Lunapark en vele anderen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de organisatie en Nijmeegse voorverkoopadressen. Een passe-partout voor 5 dagen kost 30 euro, er zijn ook losse kaarten te krijgen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sinnersday2009nieuws

UK SUBS VERVANGT PETER MURPHY OP SINNER'S DAYDe tweede editie van het internationale Sinner's Day-festival, dat op zondag...

glastonburyfestivalnews6

GEEN GLASTONBURY IN 2012 DOOR OLYMPISCHE SPELEN Het muziekfestival Glastonbury zal in 2012 niet plaatsvinden. De organisatie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.