Roadburn boekt Black Mountain, Shrinebuilder en meer

Door ErikLuyten op 10 november 2010 - 11:38 1 Bijna is de line-up van Roadburn 2011 rond. Het Tilburgse festival dat een grote aantrekkingskracht heeft van stoner-doom-liefhebbers van over de hele wereld, laat vandaag weer wat namen los.

De afterburner, de dag na het Roadburn festival zelf, wordt bevolkt door Black Mountain, dat afgelopen maanden nog schitterde op Incubate, Take Root, in Paradiso en AB, Blood Farmers, Dead Meadow, Black Pyramid, Dragontears en Gomer Pyle. Aan het reguliere Roadburn-programma worden Shrinebuilder, Voivod, Yob, Master Musicians of Bukkake, Imaad Wasif, Buzzov*en, Weedeater, Rwake en Ludicra toegevoegd.

Kaarten voor het festival, dat van 14 tot en met 17 april 2011 plaats vindt in 013, Midi en V39 in Tilburg, gaan vanaf 27 november in de voorverkoop. Voor 155 euro kun je drie dagen genieten van Roadburn 2011. Wil je alleen naar de afterburner? Dan kosten kaarten 25 euro per stuk.
Roadburn laat ook weten dat er nagedacht wordt om een vier-dagen kaart aan te bieden. Zodra hier meer over bekend is lees je dat natuurlijk hier.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



eurosonicnoorderslagnews.jpg2

EUROSONIC KOMT MET 44 NIEUWE NAMENHet programma van Eurosonic Noorderslag begint vorm te krijgen. De...

while she sleeps3

OOK WHILE SHE SLEEPS BEVESTIGT ZICHZELF VOOR GRASPOP... Een kleine week geleden maakte Moonspell via hun MySpace-pagina bekend dat ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.