Nieuw Nederlands muziekfestival, Dutch Valley

Door tomvanbavel op 09 december 2010 - 10:33 1 Komende zomer slaan Volendam Music, Lukassen Producties en UDC Events de handen ineen voor een nieuw muziekfestival. Op 13 augustus 2011 wordt het Dutch Valley georganiseerd. Dit festival biedt het beste van Nederlandse bodem in alle genres. Met twee buitenpodia en in negen tenten op recreatiegebied Spaarnwoude hoopt de organisatie zo'n 30.000 bezoekers te trekken.

De voorverkoop start zaterdag 11 december. Tot en met 31 december kost een kaartje 45 euro, vanaf 1 janauri 2011 betaal je 55 euro voor een ticket. Namen zijn nog niet bekend, zodra deze er zijn lees je dat natuurlijk hier.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ArcadeFirenews8

ARCADE FIRE NAAR BENICÀSSIM 2011De Canadese indierockband Arcade Fire komt naar Festival Internacional de...

waylonnews1

WAYLON E.A. GRATIS TIJDENS EUROSONIC OP GROTE MARKT Wie bij de kaartverkoop voor het festival Eurosonic/Noorderslag achter het...

REACTIES

Avatar awakening
do 09 dec 2010 11:02

awakening Hahaha, fucking inspiratieloos in zijn genialiteit. UDC zoekt een nieuwe melkkoe. Nick en Simon krijgen Symfonica in Rosso. Dus waarom niet de helft van de tenten na plensvalley laten staan en een Volendaamse line-up wegzetten tegen een Dirty dutch achtig ding.... Gaat wel aanslaan trouwens......... Mensen die 1 keer per jaar naar een evenement gaan: DIT IS JULLIE FEESTJE!!!!!!

 0
Avatar Hardloper
do 09 dec 2010 11:51

Hardloper Het zal me niks verbazen dat de helft vd dj's die een week ervoor draaien op dance vallei ook op dutch valley komen.. :s

En alsjeblieft zeg, kom dan met een orginelere naam :s

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.