Fijne kerstdagen namens Festivalinfo / Podiuminfo / Cabaretinfo

Door Marz667 op 23 december 2010 - 13:22 1 De meeste festivaltickets zijn alweer gekocht, maar de campingtentjes mogen over 120 dagen (!) pas weer van zolder worden gehaald voor het nieuwe festivalseizoen. Bij Festivalinfo kijken we uiteraard alweer vooruit naar het komende seizoen en struinen wij 24 uur per dag het internet af op zoek naar nieuwtjes. De nieuwsstroom is door de BTW-plannen van het kabinet namelijk veel eerder begonnen dan de voorgaande jaren...


Uiteraard zijn jullie degenen die het allemaal mogelijk maken en bij dezen bedanken wij jullie voor de trouwe bezoekjes aan onze websites. De mensen van Festivalinfo / Podiuminfo / Cabaretinfo willen alle bezoekers een heel prettige kerst en een geweldig muzikaal 2011 wensen! En voor diegenen die dit jaar geen zin hebben in de zoveelste saaie kerst en gourmetten met de schoonfamilie, wij hebben hier alle leuke kerstactiviteiten op een rijtje gezet.

In 2011 viert Festivalinfo alweer zijn tiende levensjaar en gaan wij lekker door waar wij mee bezig zijn: Nederland en Vlaanderen zo goed mogelijk informeren wat er allemaal gebeurt op de verschillende festivals en podia. Natuurlijk krijgen de Agendainfo Awards een vervolg en komt er een nieuwe Festivalinfo Kalender, maar er beloven veel meer dingen te gaan gebeuren. Verder doen wij ons best om zo veel mogelijk van muziek te genieten, zie hier bijvoorbeeld onze cd-jaarlijst van 2010.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rofffest20101

ROFFEST ZAL IN 2011 NIET PLAATSVINDENEr zal geen vierde editie van Roffest gaan komen in 2011. Dat heeft Stichting...

vadernews.jpg3

VADER BEVESTIGD VOOR DOKK'EM OPEN AIR De deathmetal-band Vader komt naar Nederland. De Poolse groep komt naar...

REACTIES

Avatar aimeevandijk
do 23 dec 2010 21:06

aimeevandijk Tien jaar festivalinfo? Dat vind ik reden voor een feest!

 0
Avatar ProgDamien
do 23 dec 2010 23:50

ProgDamien Om te beginnen, jullie ook allemaal fijne dagen! Verder wil ik me volledig bij bovenstaande reactie aansluiten :)

 0
Avatar tbeest
vr 24 dec 2010 12:29

tbeest En ik sluit me aan bij bovenstaande reacties :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.