Frontstage 26

Door op 1 Zit je al klaar? Om zes uur gaan we weer live met een nieuwe uitzending van Frontstage Radio. En niet zomaar een uitzending! Allereerst babbelen we met Motel Mozaique (kan zomaar een nieuwtje of wat voorbij komen), vervolgens hebben we met The Strokes, Thursday en meer erg toffe muziek en ten slotte gooien we er gewoon even een dikke primeur tegenaan! Wat, wie en waar hoor je vanavond, maar dat wil je niet missen!

Elke woensdag van 18:00 tot 19:00 presenteert Martje Schoemaker Festivalinfo's eigen Frontstage Radio. Met de allerlaatste nieuwtjes, concerttips en natuurlijk een lading fijne muziek!

Zo'n programma maken is natuurlijk leuk, maar nog mooier zou het zijn als we ook wat luisteraars hebben. Het programma is via de ether (in Amsterdam en omgeving) te beluisteren via 106.8 FM, op 103.3 via de kabel en (natuurlijk) online via deze link. Schakel vanaf 18:00 om en laat je verrassen. Het programma is via de link live te beluisteren. Na de uitzending komt de show verder on-demand beschikbaar.

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw mening, dus deel die vooral met ons in de comments. Alle feedback is welkom. Tot vanavond op de radio!30stmnews5

THIRTY SECONDS TO MARS E.A. NAAR AREA4 Thirty Seconds To Mars, Dropkick Murphys, NOFX en Madsen komen naar het...

graspop2011news6

WEER NIEUWE NAAM VOOR GRASPOP, TIMES OF GRACE Graspop Metal Meeting is sinds maandag begonnen met elke dag een naam bekend...

REACTIES

Avatar jeroensiep
wo 19 jan 2011 16:41

jeroensiep Oeh, Rise Against, Miles Kane en Foo Fighters! Dat wil ik allemaal wel horen.

 0
Avatar MallePietje
wo 19 jan 2011 16:57

MallePietje http://kroq.radio.com/2011/01/17/world-premiere-rise-against-help-is-on-the-way-from-forthcoming-album/
hier is hij al op te vinden de nieuwe van Rise Against

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.