Bevrijdingspop krijgt o.a. Ben L'oncle Soul, Waylon, Triggerfinger en Ben Saunders

Door Marz667 op 12 maart 2011 - 09:28 1 De organisatie van Bevrijdingspop heeft d.m.v. een filmpje de line-up bekend gemaakt. Triggerfinger, The Baseballs, Ben L’Oncle Soul, Frankie & The Heartstrings, Ben Saunders, Gerhardt, Chef’Special, Moss, Beans & Fatback, Flinke Namen, Jah6 en Thee Attacks zijn de eerste namen.

Bevrijdingspop in Haarlem is de oudste en grootste gratis Bevrijdingsfestival van Nederland alwaar ruim 400.000 mensen op af komen met en multiculturele markt en veel goede muziek.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nu Of Nooit7

MADI WINT MET NU OF NOOIT PLEK OP PINKPOP Madi heeft de bandwedstrijd Nu Of Nooit gewonnen. De band wint daarmee een...

nieuwsdivers2.gif6

NIEUWE NAMEN DEFQON.1, T IN THE PARK EN MELT FESTIVAL Het festival Defqon.1 heeft o.a. de komst van B-Front, Bioweapon ,...

REACTIES

Avatar SnarfLiono
za 12 mrt 2011 10:10

SnarfLiono Gelukkig bestaat er in dit land de vrijheid om niet naar een RTL wanproduct als Ben Saunders te hoeven luisteren.

 1
Avatar Marz667
za 12 mrt 2011 10:25

Marz667 SnarfLiono schreef:
Gelukkig bestaat er in dit land de vrijheid om niet naar een RTL wanproduct als Ben Saunders te hoeven luisteren.

Ik heb ook een hekel aan de commerciële zenders en daarbij ook RTL4 en The Voice of Holland! Maar je moet weten dat Ben Saunders zeker geen product hiervan is. Hij zingt al jaren (en had reeds TOP 40-hits gescored met o.a. zijn broer) en is qua zangstijl niets veranderd sinds zijn auditie. Het kan natuurlijk dat je hem niet leuk vindt qua appearance en/of zangstem, maar het is dus geen nieuw product van RTL hoor :)

 -1
Avatar Guidovm
za 12 mrt 2011 10:57

Guidovm Idd snarf! Hoop dat er dan wat leuks op ander podia is anders drink en eet moment of tijd voor n wandeling naar hause!
Triggerfinger als afsluiter lijkt me duidelijk! Ben Soul beide niet verwacht meesterlijk,Moss ook dikke prima niet slecht begin en dit jaar 3 stages dus er komt nog zat bij! Topper! alleen nu hopelijk wat minder dan die ruim 400.000 mensen op die relatief kleine velden?

 0
Avatar jelemert
za 12 mrt 2011 13:20

jelemert Ja, het was vorig jaar wel iets te druk!

 1
Avatar SnarfLiono
za 12 mrt 2011 15:42

SnarfLiono Maar beste mensen als ik me als metal/hardrock/rock fan al moet gaan verdiepen in de fokking top 40?!?!? Ik behoud mij het recht voor geen kennis genomen te hebben (en ga dat ook niet doen) van het volledige genre van Dhr. Saunders en ben daar trots op.....

 1
Avatar Emmsss
za 12 mrt 2011 16:10

Emmsss Nou, ik vind dit best leuk.

 1
Avatar jeroensiep
zo 13 mrt 2011 16:52

jeroensiep Talent of niet, als je via The Voice of Holland bekend bent geworden dan heb je het voor mij al verpest. Net zoals bij Idols en al die andere meuk. Bovendien heb ik hem een paar keer horen zingen en ik vind het echt helemaal niks. En hij hoort best thuis in het voorprogramma bij Marco Borsato maar op een festival hoef ik hem echt niet te zien. Gelukkig staat er nog meer op het programma.

 -1
Avatar SnarfLiono
zo 13 mrt 2011 21:12

SnarfLiono jeroensiep schreef:
Talent of niet, als je via The Voice of Holland bekend bent geworden dan heb je het voor mij al verpest. Net zoals bij Idols en al die andere meuk. Bovendien heb ik hem een paar keer horen zingen en ik vind het echt helemaal niks. En hij hoort best thuis in het voorprogramma bij Marco Borsato maar op een festival hoef ik hem echt niet te zien. Gelukkig staat er nog meer op het programma.



@jeroensiep: we zijn het officieel een keer met elkaar eens!!!

 0
Avatar SaLaMee
ma 14 mrt 2011 09:05

SaLaMee Ik zie in het filmpje toch echt ook beans & fatback, dazzled kid en waylon voorbij komen, neem aan dat deze dus ook aan het lijstje toegevoegd kunnen worden ;)

 0
geen avatar
ma 14 mrt 2011 09:58

sandervoerman SnarfLiono schreef:
Maar beste mensen als ik me als metal/hardrock/rock fan al moet gaan verdiepen in de fokking top 40?!?!? Ik behoud mij het recht voor geen kennis genomen te hebben (en ga dat ook niet doen) van het volledige genre van Dhr. Saunders en ben daar trots op.....


Reageer er dan ook niet op....

 0
geen avatar
wo 16 mrt 2011 12:34

faculty Miechiel schreef:
Tja, het is nu cashen voor dhr. Saunders.
Overal zie je hem staan bij festivals, als gastoptredens, op televisie met zijn eigen reallife-soap.
Volgend jaar weet niemand meer wie hij is.


ach.. over een jaar hoor je niets meer van hem, denk aan een Boris, Jim, Sita (heel k-otic trouwens), mis montreal etc.. (er zijn er vast nog wel veel meer) Dit soort troep zijn gewoon cashcows die even leuk zijn totdat ze ook uitgekotst zijn door de grote menigte

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.