Nieuwe naam Benicàssim, Paaspop Schijndel en Glastonbury

Door Marz667 op 15 maart 2011 - 08:21 1 De Ierse groep The Coronas komt naar Benicàssim. De groep stond eerder samen met The Script op meerdere podia, maar deed ook o.a. Isle of Wight en Noorderslag Eurosonic aan. Het festival wordt gehouden van donderdag 14 juli t/m zondag 17 juli 2011.

De Nederlandse singer-songwriter Tommy Ebben komt met zijn folk-'n'-roll-machine The Small Town Villains naar Paaspop Schijndel. De groep stond eerder op o.a. Dauwpop, Ribs & Blues en Zwarte Cross Festival. Een combikaart voor het festival kost 85 euro.

De electropop-indierockband Two Door Cinema Club komt naar Glastonbury. De Iederen werden eerder bevestigd voor o.a. Hurricane, Rock Werchter, Open'er Festival en Main Square Festival. De mannen zijn nog altijd aan het touren rond Tourist History uit 2010.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



London Calling nieuws2

'LONDON CALLING VERKOOPT VOOR HET WEEKEND UIT'Misschien is het de plotse zon en het lekkere terrasweer, maar de organisatie...

cactus3

KATE NASH, MOGWAI, IRON & WINE, KT TUNSTALL E.A.... De organisatoren van het Cactusfestival hebben de eerste negen namen...

REACTIES

Avatar jopkop
di 15 mrt 2011 09:52

jopkop volgens mij klopt het niet helemaal.. Tommy Ebben komt met zn vrinden dit jaar op ribs en blues? toch?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.