Koninginnedagfeest Click in Amsterdam-Noord afgelast

Door Marz667 op 21 april 2011 - 11:52 1 Vanwege het volle, gevarieerde programma op de NDSM vrijhaven in Amsterdam-Noord op Koninginnedag, is door de gemeente, politie en burgemeester besloten 1 groot podium niet door te laten gaan. De reden hiervoor is: men verwacht een enorme opkomst voor Click.

Ook de afstand van Amsterdam-Noord ten opzichte van het volle centrum speelt een rol. Hierdoor kan er niet genoeg hulpdiensten geleverd worden zoals politie, brandweer etc. De NDSM en organisatie van Click betreuren dit ten zeerste maar kunnen er niets aan doen.

Dat het Koninginnedagfeest Click is afgelast, betekent gelukkig niet dat er geen Koninginnedag gevierd gaat worden in Amsterdam-Noord. Zie hier het tijdschema met alle activiteiten op NDSM Vrijhaven.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sziget 201111

NIEUWE NAMEN SZIGET FESTIVAL 2011Vandaag zijn er nieuwe namen voor het Sziget Festival bekend gemaakt. Manic...

kalendernews

BREAKFEST EN ROADBURN FESTIVAL KOMEN MET DATA De vierde editie van Breakfest heeft de datum naar buiten gebracht! Op zondag...

REACTIES

Avatar Karsibalt
do 21 apr 2011 13:03

Karsibalt Het is elke keer weer dat er in Amsterdam-Noord feesten worden afgelast en lokaties worden gesloten. Ze hebben Stubnitz en de NDSM-Bunker ook verkracht. Echte teringlijers bij dat stadsdeel (en gemeente)daaro!

 1
geen avatar
vr 22 apr 2011 02:01

vidaloca wat n droef 3 hoek!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.