Dauwpop krijgt twee nieuwe areas

Door Marz667 op 28 april 2011 - 14:01 1 Dauwpop heeft een tweetal nieuwe areas gecreëerd, zoals de Passoa Beach House. Hier zal een compleet strand verrijzen met een echte strandtent. "Door onze aandacht meer en meer te verleggen op de aankleding en beleving van het festival willen we bezoekers op een positieve manier verrassen", organisator Rob Telgenkamp.

Naast de Passoa Beach House, is er voor liefhebbers van intieme optredens in samenwerking met KinkFM, de KinkFM Arena opgezet. Hier zullen verschillende artiesten sessies gaan geven voor een kleinschalig publiek in een verrassende setting.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



alainclarknews1

OOK ALAIN CLARK MET KONINGINNEDAG OP MUSEUMPLEIN Alain Clark , Vader Abraham en de X Factor-kandidaten die de show van...

lowlands2011news81

LOWLANDS KRIJGT O.A. APHEX TWIN, THE OFFSPRING,... Lowlands heeft vandaag nieuwe namen bekend gemaakt. Ook Aphex Twin, The...

REACTIES

Avatar Zop
do 28 apr 2011 15:49

Zop Dat kink podium was er vorig jaar ook al volgens mij,en dat beach verhaal is niet aan ons besteed,kom voor bands en bier,als ik naar het strand wil ga ik wel naar zandvoort.
Mij betreft hou het bij 4 podia,lekker overzichtelijk.
Mainstage voor de bekende bands,alternative voor de leuke bands en enge bos voor kwalitatieve flauwekul.
En er schijnt nog een dance tent te wezen voor de liefhebber.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.