Nieuws rond London Calling, Alesana en Yellow Lounge

Door Frits89 op 18 mei 2011 - 14:52 1 Op de vrijdag van London Calling stond tot voor kort op het blokkenschema nog een open plek onder de naam Surprise-act, nu is bekend geworden dat de Australiërs van Miami Horror in de grote zaal van Paradiso gaan optreden. Een dag eerder staan ze nog in de kleine zaal van Paradiso.

Alesana heeft een flink aantal festivaloptredens moeten afzeggen, de reden is dat ze nog druk bezig zijn met het opnemen van hun nieuwe album. Dit betekent dat de optredens op o.a. The Powerfest, Rock Am Ring en Greenfield niet door gaan.

Donderdag 26 mei vindt de eerste Nederlandse editie van Yellow Lounge plaats. Yellow Lounge is een klassieke muziekavond in een clubsetting. Vanaf 20.00 uur is de Westerliefde in Amsterdam klaar voor de Nederlandse kick-off van Yellow Lounge. Tijdens de eerste Nederlandse editie zijn er korte live optredens van de jonge gitarist Miloš Karadaglic en violiste Lisa Batiashvili. Achter de DJ-tafel staat componist Fant de Kanter. De kaartverkoop is reeds gestart en een kaartje kost € 9,00.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



bredabarst6

EERSTE NAMEN BREDA BARST 2011 Das Pop, Vanderbuyst, Death Letters, Soul Jamaica en Gingerpig zijn dit...

Jamie Woon7

JAMIE WOON NAAR LOWLANDS Een van de revelaties van 2011, Jamie Woon , staat dit jaar op Lowlands. Dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.