Negen nieuwe namen voor Sziget

Door Marz667 op 07 juni 2011 - 14:11 1 KILLO KILLO Banda, The Broken Beats, Electrelane, Watchaclan, Tankcsapda, The Sorrow, Dario Zenker, A the Sam en Erik Sumo Band komen naar Sziget. Het festival wordt georganiseerd van 8 t/m 15 augustus 2011 in Budapest.

Eerder werd bekend dat Within Temptation, Amy Winehouse, Rise Against, The National, Judas Priest, The Chemical Brothers, Skunk Anansie e.v.a. naar het Hongaarse festival zouden komen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lieffestival2011news

LIEF FESTIVAL MAAKT PROGRAMMA BEKENDOp zaterdag 3 september 2011 barst voor het zesde jaar het Lief festival weer...

Blokkenschema

TIJDSCHEMA VOOR DEBESCHAVING, CACTUSFESTIVAL EN... Het blokkenschema voor Festival deBeschaving is bekend geworden. Klik hier...

REACTIES

Avatar jeroensiep
di 07 jun 2011 14:35

jeroensiep Tankcsapda staat daar ieder jaar, geniale gevarieerde band. Voorlopig ben ik nog wel blij dat ik dit jaar geen Sziget-kaartje heb gehaald. De line-up is erg matig en er is bijna niemand van de groep waar mee ik altijd ging die naar Budapest afreist. t'is toch een duur grapje, dat Sziget.

 -1
Avatar Jorrit
di 07 jun 2011 14:43

Jorrit Vind de line-up ook vrij mager.

 1
Avatar Wm.!
di 07 jun 2011 15:54

Wm.! HEE!! Sziget zou toch op hele korte termijn de HELE line-up bekend maken? Zo'n scheet tussendoor met namen die ik niet ken zit ik natuurlijk niet op te wachten.;))Dit jaar eerste en laatste keer Sziget, omdat we elk jaar een ander buitenlands festival doen. Houdt de boel fris. De line-up doet er dan niet zo toe.

 2
Avatar Omgitsacow
di 07 jun 2011 16:31

Omgitsacow Ben ik helemaal met je eens. Ik ben tevreden met de sfeer van het festival en de line up heb ik eigenlijk ook niks over te klagen. Het zou gewoon leuk zijn om iets te zien wat ik wel al van te voren ken!
Wm.! schreef:
HEE!! Sziget zou toch op hele korte termijn de HELE line-up bekend maken? Zo'n scheet tussendoor met namen die ik niet ken zit ik natuurlijk niet op te wachten.;))Dit jaar eerste en laatste keer Sziget, omdat we elk jaar een ander buitenlands festival doen. Houdt de boel fris. De line-up doet er dan niet zo toe.

 -1
Avatar Devil!
di 07 jun 2011 18:22

Devil! Ik ben nu ook wel benieuwd wanneer ze met de hele line-up komen...
Maar ja, wie er ook komen wij gaan er sowieso een goed feest van maken!

 -1
Avatar zizou
di 07 jun 2011 18:34

zizou als je alleen voor het feesten gaat kun je net zo goed op de camping in texel gaan staan, lopoen daaro al genoeg zatte( nederdalndse) apen rond.

 1
Avatar zizou
di 07 jun 2011 18:35

zizou zizou schreef:
als je alleen voor het feesten gaat kun je net zo goed op de camping in texel gaan staan, lopen daaro al genoeg zatte( nederlandse) apen rond.

 1
Avatar KittyCat
di 07 jun 2011 19:09

KittyCat der moeten echt nog veel namen komen dus maak me nog nergens zorgen om

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.