Handsome Poets, Boef & de Gelogeerde Aap e.a. op Romein Jublileumweekend

Door Marz667 op 05 juli 2011 - 12:08 1 In september is het vijf jaar geleden dat Romein zijn deuren opende als poppodium, nadat Theater Romein in 2003 sloot. Poppodium Romein in Leeuwarden komt van woensdag 14 t/m 18 september met een gratis jubileumfestival van het poppodium.

Op woensdag 14 september houdt D’Drive van het Friesland College een avond die wordt georganiseerd door de opleidingen drama, dans, muziek, theatertechniek, evenementmanagement en design. Donderdag 15 september later is het podium de plek voor (indie-) popmuziek. De acts Handsome Poets, New Killer Stars en Mixtape & Berq One treden deze avond op.

Op vrijdag 16 september is er hiphop te horen in Romein, met optredens van onder anderen Boef & de Gelogeerde Aap, Zo Moeilijk en Dope D.O.D. De zaterdagavond 17 september wordt gevuld met dance. Het gratis toegankelijke festival wordt op zondag 18 september afgesloten met metalmuziek.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



thehaguejazznews

THE HAGUE JAZZ DENKT AAN NIEUWE VORM EN STOPPENThe Hague Jazz bezint zich in de zomermaanden op de toekomst. 'We zijn aan...

closed-gesloten.jpg1

UITMARKT EN GAY PRIDE MOETEN PODIA SLUITEN Minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie kwam eerder deze week met...

REACTIES

Avatar Marek
di 05 jul 2011 14:16

Marek Doe jullie werk eens en zet alles erin. Baskerville komt ook.

 0
Avatar jos_theboss22
di 05 jul 2011 19:12

jos_theboss22 En de metal dag met God Dethroned als headliner. Wat tevens hun aller laatste club show ooit zal zijn.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.