Winnen: 2x2 kaarten Solar-zondag 2011

Door KenStash op 13 juli 2011 - 21:37 1 Het Solar Weekend is al sinds 2005 een gezellig feestje in Roermond. Het festival bestaat traditiegetrouw uit meerdere dagen: De vrijdag, de zaterdag en de zondag. Hoewel er op alle dagen genoeg leuks staat geprogrammeerd, is Festivalinfo stiekem vooral fan van de lazy sunday. Niet alleen omdat wij voor die dag tickets mogen weggeven, ook omdat Beardyman, The Bloody Beetroots, Deathcrew 77 en Joost van Bellen dan optreden. En nee, dat is nog lang niet alles, want op de zondag speelt er een tienvoudige aan talentvolle artiesten. Al met al een feestje dat je eigenlijk niet mag missen!

Wil je ook kunnen meepraten over de geweldige acts op Solar? Festivalinfo mag 2x2 tickets weggeven voor zondag 7 augustus!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Solar Weekend 2011 wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Don't worry! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Solar 2011'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan tot woensdag 20 juli 2011.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



regennews.gif

ROTWEER BEMOEILIJKT OPBOUW VIERDAAGSEFEESTENIn de binnenstad van Nijmegen wordt momenteel met man en macht gebouwd om...

Kensingtonnews

NIEUWE THE DRUMS, KENSINGTON EN MEER IN FRONTSTAGE... Hoppa, we zitten er alweer klaar voor: een nieuwe aflevering van Frontstage...

REACTIES

Avatar Dupje
wo 13 jul 2011 21:44

Dupje Ik gok dat het niet onderwerp "Geuzenpop" moet zijn, maar "Solar". Toch? =)

 0
Avatar knakworst
wo 13 jul 2011 22:28

knakworst Dat gok ik ook! ;) Meteen maar even mailen, wie niet waagt...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.