Blokkenschema Pukkelpop nu ook online

Door KenStash op 29 juli 2011 - 10:51 1 Gisteren konden veel puzzelaars aan de slag met het blokkenschema van Lowlands, vandaag is het de beurt aan de Belgen: Het volledige Pukkelpop-schema staat nu online. De programmering op donderdag vindt je hier, die van vrijdag via deze en de afsluitende zaterdag hier.

Ook voegde de organisatie nog een kleine update toe aan het programma. Mauro Pawlowski zal op donderdag 18 augutus in de Wablief?! tent de strijd aan gaan met het Braziliaanse Cidadão Instigado in het kader van europalia.brasil. Op zaterdag 20 augustus staat Mauro vanzelfsprekend weer op het podium met zijn dEUS.

Wat vind je van het blokkenschema? Heeft de organisatie puik werk afgeleverd of moet je nu een van je favorieten missen vanwege een overlapping in het program?

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Royale

LINE-UP DERDE EDITIE ROCK ROYALEDe organisatie van het gratis festival Rock Royale heeft de programmering...

inspectorcluesonews

THE INSPECTOR CLUZO E.A. COMPLETEREN SNORREPOP Het programma van Snorrepop is compleet. Het festival staat voor een avond...

REACTIES

Avatar AMST152
vr 29 jul 2011 10:57

AMST152 Echt een mooi schema. Alleen de clash Foo Fighters vs. Pains of Being Pure At Heart/Fleet Foxes is écht moeilijk.

 0
Avatar F-JD
vr 29 jul 2011 11:05

F-JD Ehm, Mauro is onderdeel van dEUS..???

 0
Avatar KenStash
vr 29 jul 2011 11:21

KenStash F-JD schreef:
Ehm, Mauro is onderdeel van dEUS..???


True. Ik had me niet goed ingelezen. Ik zal nog maar een koffie zetten voor mezelf.

 0
Avatar webutterwes
vr 29 jul 2011 13:43

webutterwes enige overlapping die ik zou hebben was sucidal tendencies en eminem, wat eminem zou worden

 0
Avatar Wm.!
vr 29 jul 2011 14:11

Wm.! Nou, breekt mn klomp. Ook Pukkelpop zet The Offspring als festivalafsluiter neer. Ongelofelijk. Deze programmering heeft wel even meer in zich dan die van Lowlands. Explosions in the sky, Eminem, Foo Fighters, Bonobo, Deftones en veel meer goeie dubstep met o.a. untold. Volgend jaar maar eens richting Hasselt gaan denk ik.

 0
Avatar Qwerty84
vr 29 jul 2011 16:11

Qwerty84 wat heeft iedereen toch tegen The Offspring, in mijn ogen een waardige afsluiter al ben ik wel iets bevoor oordeeld. Maar alsnog zijn ze volgens mij de grootste act van die dag dus ook terrecht de afsluiter. Ik ben ook geen liefhebber van Eminem en die gast heeft ook al jaren niks meer laten horen zou hij dan ook niet mogen afsluiten???
Ik ben in ieder geval blij dat ik naar Pukkelpop ga ipv LowLands.

 0
Avatar jeroensiep
vr 29 jul 2011 16:13

jeroensiep Nou alle headliners overlappen dus geen Foo Fighters en The Offspring want daar staan Fleet Foxes en The Kills tegenover...Eminem kan alleen als ik Suicidal Tendencies laat schieten en daarna is het Deftones, Chase & Status en Andy C tegelijk. Maar ja het blijft uiteindelijk een luxeprobleem natuurlijk,.

 -1
Avatar jeroensiep
vr 29 jul 2011 16:16

jeroensiep Qwerty84 schreef:
wat heeft iedereen toch tegen The Offspring, in mijn ogen een waardige afsluiter al ben ik wel iets bevoor oordeeld. Maar alsnog zijn ze volgens mij de grootste act van die dag dus ook terrecht de afsluiter. Ik ben ook geen liefhebber van Eminem en die gast heeft ook al jaren niks meer laten horen zou hij dan ook niet mogen afsluiten???
Ik ben in ieder geval blij dat ik naar Pukkelpop ga ipv LowLands.
The Offspring is leuk, zeker weten maar niet heel denderend live. Ze spelen hun bekende nummertjes wel, maar ze zijn verre van exceptioneel...Ze voegen niets extra toe wat een headliner toch met zich mee zou moeten brengen. En ik hoor van Eminem toch een stuk meer dan van The Offspring de laatste jaren...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.