Drum Rythm komt langzaam op gang

Door martijn op 09 juni 2001 - 19:03 Vanaf gisteravond wordt op de kop van het Java-eiland in Amsterdam het befaamde Drum Rythm festival gehouden. Op de eerste dag waren nog niet veel publiekstrekkers geprogrammeerd, en dat was duidelijk te merken. De toestroom van bezoekers was zeker aan het begin van de avond niet groot.

De meeste bezoekers gisteren kwamen voor de optredens van Red Snapper en Basement Jaxx. Hoewel de optredens van onbekendere artiesten als The Bays zeer in de smaak vielen bij de bezoekers, kwam het feest echt goed op gang bij het spetterende optreden van Basement Jaxx. Helaas kon men zich daarna nog maar een half uurtje vermaken met o.a. Red Snapper en Plump DJ's.

Vanavond zal het dan toch echt los moeten barsten met Black Eyed Peas, Reprazent, Omar, Breakestra, Stanton Warriors en Converse All Stars. Zoals bekend moest Outkast helaas in dit rijtje ontbreken.

Zondag kun je onder andere een vroeg optreden verwachten van Brainpower, een artiest die we de laatste tijd wel erg vaak tegenkomen op festivals.


Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.