Cloud Control laat dromen uitkomen

Door HarmG op 14 september 2011 - 14:16 1 Morgen is het eindelijk zover, dan viert Festivalinfo feest in de Melkweg ter ere van het tienjarig jubileum. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Cloud Control en The Tunes zijn ook van de partij en die hebben er minstens zoveel zin in! Gisteren belde Alister Wright, zanger van Cloud Control, ons op om even vooruit te blikken.

"We gaan waarschijnlijk een aantal nieuwe nummers spelen", vertelt hij. "Op dit moment is Yawn mijn favoriet. Staat niet op het album, maar klinkt echt te gek live. Ik denk dat er ook een nieuwe cover in de set gaat zitten. We hebben Pursuit of Happiness van Kid Cudi al eens gespeeld in Nederland, maar dit keer gaan we voor een dansnummer."

Twee shows van Cloud Control in Nederland zijn al verplaats naar een grote locatie en ook voor het concert in de Melkweg zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Het gaat goed dus en de band komt maar al te graag in Nederland. "De vorige keer in Amsterdam hebben we een paar Belgische biertjes te veel gedronken, haha! Lowlands is ook een van de hoogtepunten van het jaar denk ik. Het publiek in Nederland is fantastisch."

Het zal wel even wennen zijn voor de band om in een club te spelen. De afgelopen maanden was het natuurlijk festivals voor en festivals na. "Mijn favoriete festival vond plaats in Australië , georganiseerd door echte liefhebbers. Er was een Naked Run bijvoorbeeld, haha! Hurricane was dit jaar minder, omdat we letterlijk in een hurricane belandden en uiteindelijk van het podium afgetrokken moesten worden."

Dat zal in de Melkweg niet gebeuren, dus kom vooral even langs om met ons, Cloud Control, The Tunes en leuke DJ's. Alister geeft nog een goede reden om morgen even langs te komen. "Cloud Contol is een band die dromen uit laat komen! Kom vooral even langs dus donderdag. We blijven hangen en doen graag een biertje met jullie."

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



SUBMARINE!

WINNEN: 2X2 BIOSCOOPKAARTEN+POSTER VOOR DE FILM... Submarine is een film van Richard Ayoade met co-producer Ben Stiller. Nu...

statexnews1

BLACK LIPS OP STATE-X NEW FORMS De Amerikaanse band Black Lips is dit jaar van de partij op State-X New...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.