Incubate 2011 is succesvol verlopen

Door JT1990 op 19 september 2011 - 12:33 1 Terwijl de punklegende The Fall afsloot in de Dommelsch Zaal van de 013, heeft de organisatie bekend gemaakt dat Incubate 2011 "uiterst succesvol is verlopen".

Zo was ook te lezen uit de reactie van artistiek directeur Vincent Koreman: “We hebben dit jaar sterk ingezet op samenwerking. Ik vind het mooi om te zien dat dat zo goed heeft uitgepakt. We zijn ontzettend trots dat we als kleine organisatie met veel hulp van vrijwilligers, lokaties en Tilburgers zo’n groot en succesvol evenement hebben kunnen neerzetten. Daarnaast is er veel publiek en pers afkomstig uit het buitenland die deze week een prima beeld hebben gekregen van Tilburg.”

Dit jaar traden o.a. The Fall, Deadelus en Wineke Gartz in samenwerking met Wooden Shjips op. Hiernaast had Incubate 103 piano's in de stad geplaatst, welke zeer succesvol waren en positief werden ontvangen. Ook maakte Mona een muurschildering van dertig bij vijftien meter, welke zeer veel bekijks trok.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Job Rock

DOG EAT DOG EN THE OPPOSITES HEADLINEN JOB*ROCK 2011De bands Dog Eat Dog en The Opposites zullen de 2011 editie van Job*Rock...

finntroll

NIEUWE NAMEN POWER PROG & METAL FEST. Nadat we hier eerder al Accept hadden aangekondigd voor het Power Prog &...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.