Off-venue tijdschema Iceland Airwaves bekend

Door ErikLuyten op 28 september 2011 - 17:49 1 Iceland Airwaves begint over twee weken. Het festival heeft vandaag het zogenaamde 'off-venue' programma bekend gemaakt. Artiesten spelen hierbij in cafeetjes, platenzaken, hotellobby's en winkels. Het is officieel geen onderdeel van het programma en gratis toegankelijk. Het programma van het off-venue gedeelte is te zien in deze pdf.

Ook heeft het festival in Reykjavik het al bekendgemaakte tijdschema in een handig blokkenschema geplaatst. Persoonlijke voorkeuren kun je hierin makkelijk aangeven en daarna printen.

Iceland Airwaves 2011 is al geruime tijd uitverkocht. Onder meer Björk, Yacht, Hjaltalín, Beach House en Sinéad O'Connor zullen optreden. Nederland wordt vertegenwoordigd door De Staat en Dope D.O.D. Festivalinfo zal uitgebreid verslag doen van festival dat plaats vindt van 12 tot en met 16 oktober in Reykjavik.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



bloodshed12news

TIJDSCHEMA VOOR BLOODSHED FEST 2011De twaalfde editie van het Bloodshed Fest heeft het tijdschema naar buiten...

frontstage

MASTODON, DRY THE RIVER EN MEER IN FRONTSTAGE RADIO! We hebben weer een hoop moois voor je in petto met Frontstage Radio deze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.