Extra namen voor Haagse Popweek

Door LisettevM op 07 oktober 2011 - 14:09 1 De Haagse Popweek, dat vrijdag 14 tot en met zaterdag 22 oktober zal plaatsvinden in Den Haag, maakt vier nieuwe namen bekend. Het Haagse evenement is één van ’s lands grootste muziekevenementen en wordt gratis gehouden in de herfstvakantie.

Zaterdag 15 oktober zal Xosar (San Francisco/ Rush Hour) een electro act neerzetten. De Haagse Pop Week wordt afgesloten met een Kuduru-punk set door de heren van D’agga Dagga : drie DJ's die verbonden zijn door een wederzijdse liefde van wat zij beschouwen als World Ghetto Beats.

Ook Rages of Sin en Gestalte op de valreep alsnog in de Haagse Pop Week. Recentelijk werd vermeld dat de twee optredens van de metalbands voorlopig waren geannuleerd. Wegens het voortijdig verlaten van het pand door Känslos, was er geen locatie beschikbaar en moest er op zoek worden gegaan naar een vervangende locatie. De organisatie van de Haagse Pop Week heeft een uiteindelijk een vervangende locatie gevonden in het HPC Muziekcafé.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



spotondenmark

VIJFDE KEER SPOT ON DENMARK IN BRUSSELIn het Brusselse Ancienne Belgique is het op 30 november voor de vijfde keer...

londoncallingnieuw

WILL AND THE PEOPLE OOK NAAR LONDON CALLING #2 Konden wij al melden dat Will And The People naar Rotown en Ekko komen, kan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.