Björk naar Heineken Open’er 2012

Door Marz667 op 09 november 2011 - 20:21 1 De IJslandse zangeres Björk komt naar Polen voor Heineken Open’er 2012. Het festival heeft vandaag de eerste headliner bekend gemaakt via een nationaal radioprogramma.

Het festival is hiernaast ook verplaatst naar woensdag 4 t/m zaterdag 7 juli aanstaande op het Kosakowo Airport - het werd voorheen nog donderdag t/m zondag georganiseerd. Zie hier onze recensie van de 2011-editie.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



killingjoke

KILLING JOKE EN MICHAEL GIRA NAAR ROADBURN FESTIVALPost-punk pioniers Killing Joke komen op uitnodiging van Voivod naar...

frontstage

FUCKED UP EN MEER IN FRONTSTAGE RADIO! Fucked Up, Lana Del Rey en Rihanna in een en dezelfde radioshow? Het kan!...

REACTIES

Avatar jeroensiep
wo 09 nov 2011 22:58

jeroensiep Dit jaar misschien eens een keer Open'er, ik twijfel er nu al 2 jaar over. Maar Björk zal ongetwijfeld ook wel ergens dichterbij komen.

 0
Avatar pijnacker
do 10 nov 2011 10:11

pijnacker Ben er dit jaar geweest. Niet doen. Sfeerloze boel daar met een véél te groot niveauverschil tussen "grote namen" en de rest. Er staan bandjes die in Pijnacker nog niet in de plaatselijke kroegen mogen optreden. Terrein is veel te groot voor slecht 85.000 mensen, biertjes mag je alleen in afgesloten gebieden drinken dus niet voor de podia (al was daar veel op te verzinnen, alle trucjes uit de kast gehaald).Het is een inmens lang terrein en dan staan alle podia aan één kant, dus aan de andere kant kan je een kanon afschieten. Voordeel is de toegangsprijs, en de prijs van een vlucht met Wizzair van Eindhoven. Kost geen drol. En dit jaar stonden o.a. Prince en Coldplay er.....dus was de moeite maar was wel de laatste keer. Pik eruit wat je wil Jeroen.

 0
Avatar jeroensiep
do 10 nov 2011 13:10

jeroensiep Ah kijk! Bedankt, nu klinkt het wel een stuk minder aantrekkelijk, zeker gezien de hoeveelheid festivals die wel gezelligheid kent en waar je gewoon mag drinken waar je wil. Vorig jaar op Hurricane geweest, daar was het ook absoluut niet gezellig ondanks de geniale line-up...en dat was nog duur ook. In ieder geval bedankt voor de info.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.